49

Анонимен

преди 9 години

Така е, с новите господари е така. Остават само тръните. И ние ако не излезем до година - две от Евросъюза ще остане само въздуха от нас.

48

Шано

преди 9 години

Окупирани били от Русия, сега пък сте разголени от Германия... И пак гледам се говори за разрушаването на Русия. Добре ве преди няколко месеца руския изтребител без ракети накара американски кораб от последно поколение да мига червено всякаш е под ракетен обстрел, при това десетки пъти, като единственото което беше в сила на този кораб, бе закона на Архимед, благодарение на който не са потънали. Аджеба, защо 27 човека подават оставка, а онзи на отбраната заявява, че този спектакъл подронвал

47

Щирлиц

преди 9 години

До ШопЩе разфасовате на чичо Сам топките.

46

Анонимен

преди 9 години

Още една фурнаджийска държавица изчезва.Пожелавам им го най искрено.Да им е честито еврото.

45

стамат

преди 9 години

До Анонимен 27А аз знам коя е единствената страна в света, която се разоръжава перманентно.

44

Анонимен

преди 9 години

Алтернатива на Путин и ЕС е комунизма.

43

преди 9 години

До 53Какви суверенни държави в ЕС? Такива няма,ЕС се превърна в 4ти райх. Германия гауляйтер (управител),а собственика зад океана..............хихихихи

42

Анонимен

преди 9 години

тук ли сте бе еврогладници за чужди ресурси? ще ви нахрани Путин с ядрени бомби и радиация.после няма да имате нужда от руските ресурси.

41

Шоп

преди 9 години

Като разфасоваме Баба Меца, ще има за всички... 2,35% от населението, а държат 40% от ресурсите, вот как!

40

Анонимен

преди 9 години

"Той недоволства от факта, че Литва се отказва от някои национални пълномощия, като например възможността да определя своите лихвени проценти или бюджетни дефицити."Как бе, така правят "суверенните" държави в ЕС.

39

до 47

преди 9 години

Я нямало да излязат, лично баба Меркел заяви, че ще позволи на гърците да излязат от еврозоната ако партия Сириза спечели изборите в Гърция. После и Оланд се изказа по темата, поради влиянието си те самите изпращат негативни сигнали, а какво ще причини на доверието в еврото едно излизане от еврозоната оставям на твоето въображение.

38

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 9 години

Бог да ни пази от еврото!

37

Анонимен

преди 9 години

до 47-а каква е причината в края на деня еврото да си върне позициите спрямо долара..да не би Гърците да са размислили..НЯМА НИЩО ОБЩО С ГЪРЦИЯ А С АМЕРИКА.Прочетете кой взе власта в Америка и какви са му плановете за 2015 и защо инвеститорите бягат към долар.Един бонус ТАЗИ ГОДИНА СЕ ОЧАКВА ДА ПАДНЕ ЗАБРАНАТА/МОРАТОРИУМА/ЗА ИЗНОС НА ПЕТРОЛ ИВТЕЧНЕН ГАЗ В САЩ-ТОЕСТ ТЕ СЕ ПРЕВРЪЩАТ В ОСНОВЕН ИГРАЧ НА ПЕТРОЛНИЯ ПАЗАР. МЕЖДУ ДРУГОТО ТОЗИ МОРАТОРИУМ Е ВЪВЕДЕН ПРЕЗ 60-ТЕ ГОДИНИ.

36

Stamat

преди 9 години

4estito na Litva, a ES 6te stane priqtel s drugarq Putin, kolkoto i da ne mu se iska... ;-)

35

Анонимен

преди 9 години

сега е момента да се хуква за евразия

34

Анонимен

преди 9 години

до 45-първо няма да излезнат гърците от еврозоната,освен ако не ги изхвърлят.С какво ще платят заплатите на работещите,ако няма траншове от Европа...А между другото ако ги изхвърлят все пак ..то кредитите и дълговете им си остават.

33

Анонимен

преди 9 години

до 38 ДА така е .ако в България си общ работник и без никакво образование ,какъв искаш да работиш в Германия. Някак си инженер или компютърен специалист-ми не става.Пак ще бачка общ работник,но пък и те си имат много общи работници../техни си и араби,турци/Така че голяма конкуренция- дааа..

32

до 42

преди 9 години

Не са извънземни сигнали, а следствие от спекулациите, че ФЕД ще увеличи лихвите, плюс нагнетяване на напрежение, че гърците са на прага на излизане от еврозоната, което изправи на нокти Меркел, отделно от това президента на Европейската Централна Банка Марио Драги допуска възможността централната банка да изпълни мандата си за поддръжка на ценовата стабилност. Според теб каква е причината да спадне еврото до рекордни нива, може би извънземните ти? :)

31

Блокиран в Дневник

преди 9 години

До АнонименДРАГИ ФОРУМЦИ-ХОРАТА ОТ БИВШИЯ СОЦ. ЕМИГРИРИРАТ В ЗАПАДНА ЕВРОПА ..НЕ В РУСИЯ...ЗАЩО ЛИ....ЗАЩО ЛИ ТАМ В ЗАГНИЛИЯ КАПИТАЛИЗЪМ...А НЕ ПРИ СЪВЕТСКИЯ РАЙ.______________________________________В западна европа отиват всички нископлатени работници, понеже там е социализъм - пари за евтина храна винаги има.Високоплатените отиват където си поискат, включително и в Русия. Нали знаеш Симеон Дянков къде отиде? И сигурно взима над 100 хил евро на година

30

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Исландия наистина е била шута на идеята да влиза в ЕС. Англия ще прави референдум до 2017 година, а Гърция вече получи шанс да излезне от еврозоната.А 1.5 милион души (50% от 3млн) в Латвия се радвали че влизат в еврозоната.Това е сигурно по-малко от един квартал в Москва или Ню Йорк