7

страх

преди 9 години

При преминаване към евро даже по сегашния курс ~2:1, след това цените на всичко ще се изравнят със средно европейските и гледай ново обедняване и ограбване на целия народ! Само тока и горивата да станат с европейски цени и сме свършили!

6

Стига "специали

преди 9 години

До АнонименКолко е подценена или надценена една валута се вижда от коефициента на приравнена покупателна способност (PPP) към номиналното БВП. По изчисления на МВФ за България той е близо 2, сиреч лева е ПОДЦЕНЕН, а не надценен.

5

Анонимен

преди 9 години

Чета мненията по-долу и започвам да се дразня. Ало, това което казва Заимов е пак в нечий интерес и най-вече на кредитните милионери. Не си въобразявайте, че ако въведем еврото ще цъфнем и ще вържем. По мнението на повечето специалисти, лева е много надценен и реалната му стойност е 5 лв. за евро. Хайде сега вземете елката си и изчислете колко ще скочат цените на всички стоки и услуги при въвеждане на еврото.

4

Анонимен

преди 9 години

Щял да скочи стандарта с приемането на еврото колкото скочи в Испания,Гърция ,ИталияВиж за Германия може и да скочи стандарта въпреки че е малко вероятно По важното е кой ще ни разреши да излезем от Валутният борд Германия определено неСтандарта ще го усетите като хляба стане 1 евро и данъците останат с същите цифри но вече в евро заплатите ако се увеличат с по 50 евро ще бъдат по 250 Мизерията още не е стигнала своето дъно Очаквайте продължение

3

zeus

преди 9 години

До Да даИ как точно ще скочи стандарта не разбрах. Заплатата ще стане в евро по курса, цените в магазините със същата стойност, ама в евро.

2

Да да

преди 9 години

С преминаването в евро означава и покачване на жизнения стандарт на българите ,но скоро едва ли ще стане ,просто политиците ни не го желаят за тях бедния народ се управлява по лесно особено по избори .........

1

Венелин

преди 9 години

Този пък! Еврото се срива и, ако не се реши проблема с Гърция може и да не съществува след 2-3 години, че даже и по-рано. Ние все сме се запътили натам, откъдето всички се връщат!