15

Анонимен

преди 9 години

А защо никой не зададе въпроса, как така по цял свят ромите са проблемни. Те не спазват никакви закони, но тези които ги защитават не го казват. Всеки човек с нормално поведение, живее нормално и никой не му обръща внимание от кой етнос е.

14

...

преди 9 години

До Момче катунарчеСтига си ревал че имаш права и си ги знаеш. Освен права имаш и задължения. Тях знаеш ли си ги? Изпълняваш ли ги? Права имал той.. имаш и задължения, спазвай ги както всички нас и ще си добре. Само с права няма да стане, скоро ще ви дойде времето на всички. Хайде скривай се в палатката и не излизай от там докато не си научиш и задълженията.

13

Умчо

преди 9 години

До Анонимен 21Въх, не думай! Никакво гонене, това не е хуманно.Все пак ми се струва, че са се престарали с детенцето, да беше живо да не му плащат помощи, ами то мъртво. Френска му работа, парфюмирана, загладена и лицемерна.

12

До 13

преди 9 години

Инстина неистина какво да ти кажа, по празниците бях в немско и това което видях е цайтнот - от една страна им трябва неквалифицирана работна ръка, за да им вървят заводите и затова дори и на страни извън ЕС дават лесно работни документи от друга страна един работещ вкарва 10 паразита дето висят на социалната система. В немско в момента се заражда с голяма сила партия като ДПС от второ и трето поколение гастербайтери дето си плащат и данъци и са нагли и нахални, рано или късно Европа ще плане...

11

Анонимен

преди 9 години

Да се плаща данък заради произхода на човека а друг да се възползва от данъците това е гавра. Учи,работи,плащай и мълчи.

10

Интегриран Ром

преди 9 години

Аз съм вече интеХриаран, получавам си помощите в Евро директно на карта за банкомати!

9

хахах

преди 9 години

точно тези ли ще ни сочат и учат на демокрация!?!?!?!

8

хуя мора

преди 9 години

До ISTINATAИска ми се батка да си прав, ама не си. Нема по-големи *** от европейците - те се радват като малки деца на ислямистите дето ги налазиха да им земат парите и да им еbът дъщерите! А, и да им се раждат внучета с "мулти-култи" имена, като Махмуд, Мемед, Ибрик и Мустафа! Всъщност май вече е късно, дори и да искат да променят нещо да го направят - тромавите им неясни закони относно "човешките" права на ***, ***, араби и мохамедани не позволяват адекватна реакция по проблема! Уви!

7

Анонимен

преди 9 години

истината, ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ

6

belafonte

преди 9 години

Ами парите управляват! Нямаш пари - не те погребват! Предлагам да изгарят труповете в някой ТЕЦ или завод за ***, за да изкарат общините и те малко пари. Така де - да не са вътре.

5

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 9 години

До хубавците под мен-отговор:нормално, е и?

4

k

преди 9 години

V EVROPA I BEBETO LI PLASTA DANAZI?

3

хаха

преди 9 години

не мога да повярвам че има такива откачалки в България с такива коментари расистски но ми харесва даже. Крайно време е май да поставим *** на мястото им, все пак хиляди години е било така, сега ще ни затрият заради собствената ни простотия наречена ,,демокрация,, и ,,антирасизъм,,. Докато се правим на либерални ще изгубим най-важната война.

2

непукист

преди 9 години

Какво е това данъци БКХ веднага трябва да заведе дело.

1

Анонимен

преди 9 години

Добре им го е казал кметът