21

пешо

преди 9 години

вие сериозно ли се радвате, че това дете ще отиде при майка си? шизофреничка с 3 деца на 22 години, бедна и проста ? по-добре да се даде за осиновяване , отколкото да се прати в такава мизерия!

20

депресиран

преди 9 години

Аз съм на 35 години, образован съм, не съм грозен или дребен. Имам не много пари - МЕЧТАЯ ЗА ДЕТЕ, а тази ***.ла на 20 години ще има 3-и деца. Значи извода е следния - или държавата е луда, или аз съм неспособника (щото нямам пари) да си имам детенце. А си имат по 5. Кой работи - те не работят, аз работя. Кой краде - те крадат, аз не. Кой може да пише - те не, аз да. Кой има деца - те ДА, аз НЕ .... какво да ви развалям деня повече. Лека!

19

Анонимен

преди 9 години

DA GI BOG V ADA IZPRATI

18

до 15

преди 9 години

така е! мушнат си главата в *** и си мислят, че са се скрили от проблемите...

17

дългосрочно

преди 9 години

Политиците у нашата държавица са решили да си направят послушен електорат, щом не гласуваме за тях и все не ги харесваме. Затова ние ще плащаме данъци, а електората ще ражда електоратчета, неграмотни такива и дебилни. Познайте какво става с България! Защо няма принудително обучение, принудителни изпити по елементарни интеграционни условия за нормална държава. Какво чакаме още?

16

meri

преди 9 години

Браво на Катя!Прочела е коментарите,засрамила се е,размислила е.Догодина още едно,пък за гледане не мисли-аз сега съм съкратена,но ще си намеря работа на две места,та да има за помощите ти!

15

кр

преди 9 години

Уплашила се е,че ще я снимат и ще я покажат по телевизията,ще й задават въпроси,ще я питат кой е бащата и защо не знае...и затова е избягала според мен..после се е сетилаза помощите и се е върнала..

14

Анонимен

преди 9 години

Ще избираш някой да те оправям. Сам ако не се оправиш никой няма да те оправи.....

13

Анонимен

преди 9 години

Мммм, няма оправяне. Нека не се залъгваме повече. Който и да изберем оправия няма и няма и да има...

12

Анонимен

преди 9 години

Разбира се, че ще се върне. Нали получават детски. . ... Скучно ли ти е? Не! Никога не ми е скучно, защото сме двама благодарение на шизофренията...

11

до 16 ?!

преди 9 години

А защо ТЕЛК отказват да ги освидетелстват ? Пращат ги със съдебно решение на задължително 6-месечно лечение в специализирано лечебно заведение и после специализиран психичен ТЕЛК ги освидетелства с 0 ( нула ) % увреждания !!! Това е за болен с параноидна шизофрения с опити за самоубийство и държан с усмирителна риза !

10

триичо

преди 9 години

до 15 брат направо се учудвам ,че са ти оставили коменатра!По принцип трият и само заради това ,че си написал че трият!

9

?!

преди 9 години

Допуска се шизофреничка да ражда деца едно след друго?!Само тя отговаря за тях, официален съпруг няма! Кой може да предвиди какво ще й дойде наум, когато е в "тъмен" период?Някой чувал ли е, че потомците на някои шизофреници също са шизофреници?Българийо?

8

Анонимен

преди 9 години

Върнала се е само защото е разбрала, че няма да получи помощи ако не си го вземе. Да не мислите, че много я е грижа за бебето? А и може през тия дни наистина да е намерила на кого да го продаде.

7

бачу

преди 9 години

Айде ,пиите по една ракия и лягайте си по с време ,че утре ви чака яко бач!Трябва да изкарате пари за "социала" на Катето както и на много други като нея и трябва и някояфилия и за вашето семейство да изработите!

6

Анонимен

преди 9 години

Едмонд дьо Ротшилд е казал през лятото на 1997 г., че в 2030 г. няма да има нито България, нито българи. Това е зловещата истина. За след 50 години не може и да става дума. Нещата се развиват светкавично.

5

Баница с късмети

преди 9 години

Не е виновен който яде баницата,в случая който взима парите!Парите ги дава държавата!А хорта който определят какво да се дава от държавата са онези 240-то мазника!Такава баница се раздава във времето от Бойко,Сергей,и Царю!

4

В.Узунов

преди 9 години

Пфууу ,кво е противно на снимката.Напълно разбирам защо е избягала жената ,но ми е интересно акушерите как не са го изхвърлили.

3

Анонимен

преди 9 години

ето такпва е бъдещето на нещастната ни държава.... след 25 години 50% от населението ще е необразовано, безработно и чакащото останалите 50% да ги нахранят... не искам да се осигурявам пенсионно,защото няма да има кой да плати моята пенсия!?!@?#$£¥

2

Уникално

преди 9 години

22 годишната Катя има дете на 9 годнини!Кагато стане на 26 години Катя ще е вече БАБА!Когато стане Катя на 39 ще е ПРАБАБА!Кагато стане Катя на 52 ще е ПРАПРАБАБА!Когато стане на 65 ще е ПРАПРАПРАБАБА !!!!Уникално!