181

Шаран -БГ

преди 9 години

Някой безнадежно неадекватен и незапознат с балканските противостояния европеец или нещастен безродсвенник оотвъд Голямата локва е решил, че видите ли, като ни напишат във паспортите на всички "българи" и ще се прелеем едни в други и ще се адаптираме към закона, както може би това е станало по някой меридиани и паралели. М о ж е б и , ама не вярвам! Но как нашенските политици го вярват? Вероятно кръстейки се на бог ДОЛАР всичко му вярват! И не да им е в сърцето важното да им е в джоба!!!

180

Анонимен

преди 9 години

Не можаха най-сетне да опознят хората в България , продължават да бъркат помаците с българските турци както и Дасикане Рома с българи

179

кали

преди 9 години

ТУРСКАТА ПОТЕРЯ !!!

178

Анонимен

преди 9 години

Ало, ДПС, наxранете си xората в Родопите, че нямат какво да ядат, а вие сте напълнили гушите. Каквото и да направите и по каквито и съдилища да се влачите, те по-малко гладни няма да станат.

177

FBI

преди 9 години

Европейския Съд само може да реши проблема с Дело Възродителен Процес , тука пределно ясно става защо България не дава Документите , страхът прави чудеса

176

25 години

преди 9 години

Достатъчно се манипулира с Проект Възродителен Процес цели 25 години не могат да решат какво да правят , ще стигне ли Папката с Делата в Хага след 25 години е въпроса

175

Шаран -БГ

преди 9 години

Не се заблужгдавайте! Там, горе, по върховете на политическия живот на която и4 да е страна, на който и да е строй, от как свят светува, все са умни хора но много покварени. От ръководството на ДуПиСе не могат да бъдат други подлеци, безкрайно алчни, жестоки, безчувствени и т.н. и т.н.. Погледнете Иван Костов престъпник безподобен примерно. Да не споменавам такива "гении" като Хитлер, Сталин, Нерон иш прочие.

174

Човек

преди 9 години

Единствената мъка за членовете на ДПС е ,че собствената им партия не направи нищо за тях,нито за развитието на регионите.Единственото което направи е безумно забогатяване от кръгове и фирми,за тези години не създадоха заместващ поминък на хората заети в тютюнопроизводството.Това е една голяма нула за хората и милиарди в сметките на ръководството на ДПС

173

Кой-Той

преди 9 години

ДПС се роди от напъна на БКП и мръсните задкулисни игри на Българския преход,но уби българи с атентатите си в Пловдив и гара Буново - това е истината

172

варна

преди 9 години

Дпс-то не зная от коя болка се е родило но знам че върхушката на дпс е от сътрудници- щатни и нещатни на ДС иРУМНО и турска пасмина терористи взели участие помагали и след 89.год строили паметници и чешми на *** взривили вагон с деца на гара буново , а също атентати в сливен варна златни пясъци и други ТОВА Е ДПС а защо ги преименуваха ??? В ОТГОВОР НА ТУРЦИЯ асимилирала българите.

171

Анонимен

преди 9 години

Така като Рим и Константинопол са градове с милионно насение, какво ти говори това "трети Рим и втори Константинопол", град с 60 души население?

170

Анонимен

преди 9 години

А бе в България преди турско сме биле 30 човека, и сме ви дълбурили и сме станали 300.

169

Анонимен

преди 9 години

И този вместо да гради отново по начина на османската империя, с всякакви средства ще ви принизи до жители на махали не до цивилизация.

168

Анонимен

преди 9 години

За справка град Котел е имал население колкото София, когато е избрана за столица на България.

167

Анонимен

преди 9 години

Трудно му е на човек да признае, че османската империя не е могла да сътвори един голям град в днешните територии на България, а се е принизила до разграждането има до махали. Голям напредък е дала.

166

Анонимен

преди 9 години

След това сметни насенията и на Одрин, Скопие, Видин. Цифрата ще стане по голяма и от населението след турско.

165

Анонимен

преди 9 години

Много повече от твоята в коментара ти за населението на цяла България преди турско.

164

Анонимен

преди 9 години

И на 14 януари когато заработи прокуратурата, този *** ще гледа кат пръднал в автобуса.

163

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 9 години

НЕЗАКОННО РОДЕНО Е ДПС-ТО.

162

ага

преди 9 години

Слагайте *** сваляйте гащите и разтворете широко бузи след което се наслаждавайте на човешките права.....явно е че много ви харесва.