41

:)

преди 9 години

ще бъде когато приемем еврото ,а това няма да е тази година или следващата петилетка

40

Анонимен

преди 9 години

Ще бъде много плодовита за герберските фирми !

39

Анонимен

преди 9 години

Как ще е добра като премиер е едно природно недоразувение с мозък на канарче.

38

пазарът

преди 9 години

"За добрия бизнесмен, лошо време няма!"

37

111

преди 9 години

Знам много бивши държавни предприятия, сега приватизирани. 20 години не са поддържани, рушащи се с разбити помещения и улички. Но сегашните им собственици ги дават под наем, вземат не малко пари и не влагат нито лев за поддръжка. Къде е след приватизационния контрол и ако нищо не прави, защо. Новите собственици, които не са вложили нито лев да ги върнат, макар вече да са спечелили не малко пари. Иначе разрухата ще продължава безнаказано.

36

Тръба

преди 9 години

Не!

35

Анонимен

преди 9 години

Докато има държавно,ще има и далавера!Докато има държавни и обществени поръчки или така наречената "баджанашка баница",ще има далавери и кражби.Ще има и делене на "наши" хора и всички останали .За това всичко трябва да е частно и много,ама много прозрачно,там където е останало държавно ,при провеждане на всякакъв вид поръчки за продажби,отдаване под наем и възлагане на дейности на външни фирми.

34

Все тая

преди 9 години

Каква икономика какви 5 лв.Всичкото тук е една порнография.В университета един преподавател ми ни го каза иконимката в България е "Примитивно земеделие" и "Секс туризъм".Понеже сме били много вървежни пред западяците.Нали фактите говорят всяка година "емигрантските" пари които влизат в държавата са много повече от колкото преките "чуждестранни" инвестиции!

33

Всъщност

преди 9 години

На фона всички вътрешни, международни и геополитически събития, които се случиха през изтеклата 2014 година, все още нямам рационално обяснение за феномена как е възможно да има хора, които все още се прехласват пред илюзиите и лъжите на комунистическите ценности, които превърнаха света в арена на кръвопролития, а България в циркова площадка за некадърни клоуни и невменяема публика.

32

vesko02

преди 9 години

Кой бизнес ,този дето е на държавна издръжка ли?

31

Анонимен

преди 9 години

На фона всички вътрешни, международни и геополитически събития, които се случиха през изтеклата 2014 година, все още нямам рационално обяснение за феномена как е възможно да има хора, които все още се прехласват пред илюзиите и лъжите на евроатлантическите ценности, които превърнаха света в арена на кръвопролития, а България в циркова площадка за некадърни клоуни и невменяема публика.

30

Анонимен

преди 9 години

Сивата икономика я създават НАТО и ЕС , за да могат лесно да грабят..

29

HE

преди 9 години

Нема да е по-добра, даже по-лоша ке да е. Терминал 2 е по-добре и беж кат' еж > ......

28

Анонимен

преди 9 години

С това ръководство на държавата - никога!

27

подкрепям БГ

преди 9 години

абсолютно точен коментар...България няма да се оправи докато сивата икономика не бъде сведена до минимум и кокала с мазната печалба не бъде избит от зъбите на съвременните (потомци на бившите) капиталисти,чорбаджии и изедници упражняващи този позорен геноцид над собствения си народ...да живее социализма...напред към светлото комунистическо бъдеще;)))

26

АА

преди 9 години

Напълно е прав БГ и коментара му е много точен ! И в моята фирма се процедира по същия начин и тъй като имам достъп до финансовите средства с които разполага фирмата, бих казал че заплатите + осигуровките на служителите се избиват за един уикенд. Вие си направете сметка, колко дни са разходите и колко дни е чистата печалба, която влиза в джоба на собственика. А по темата, да годината ще е добра, но е и за бизнеса в тази измислена "държава" ;)

25

No Islam In Europe

преди 9 години

Добра ще е само когато си отидат завинаги всички комунисти, деца на комунисти и техните деца

24

Анонимен

преди 9 години

До БГНивото на коментара ти показва че си останал някъде в 16 век.

23

Анонимен

преди 9 години

Жизненото равнище в ЕС ще спадне със 60% , така че не желателно да правите нищо , каквото и да направите ционистите ще ви ограбят..

22

Анонимен

преди 9 години

до 13 явно си зле запознат с икономиката,руснаците не са ти унищожили нищо ,а напротив по време на комунизъма имаше хиляди работещи предприятия а сега са разпродадени за скрап