6

Анонимен

преди 9 години

И като се обадят на 112, какво? Пълно НИЩО. Никой за нищо не помага, поддържането на сградите е задължение на собствениците. За това не разбирам защо се пишат глупости - Звънете на пожарната - дрън-дрън. Да пази Господ, защото е опасно. СО може само да събира данъци, като и до сега за мен е много размито за какво се ползват средствата за подобряване на инфраструктурата например - пълен смях

5

?

преди 9 години

А там, където по тротоарите има опасна поледица, кой да я почисти?Хората си плащат данъците, но не винаги е по силите им да чистят широки и дълги тротоари, опасващи имот, в който живеят 1-2 или няколко семейства. Да не говорим пък да жилищни имоти, обитавани от пенсионери - нито има сили да почисти, нито има пари да плати на някого да направи това.Общината поне да хвърля сол и пясък на такива места!

4

Али Уя

преди 9 години

Също така запълвайте дупките и кърпете бюджета ! Благодаря!

3

Анонимен

преди 9 години

Столичната община е пълна с крадци. Най-големия крадец е слугата на Тиквоний, дрогарката Фандъкова, за по-точно наречена Картофената принцеса. И за да се краде тлъсто се правят ремонти.

2

анонимен

преди 9 години

Това вече го направих. А да изрина и снега по тротоарите на главната улица ли????ФАНДЪКОВА почна да ме дразни.Ами вместо да прави десетки тапи по булевардите и улиците , да купи 100- на ,ръчни снегорина и да изчистят тротоарите.... Една седмица същият сняг по тях????

1

Панелка оод

преди 9 години

На последния ( 8 ) етаж съм в панелен блок.Терасата ми е остъклена и има козирка от ламарина,по която се образуват висулки.Падам се странично на една оживена площадка между три блока.Дори да виждам,че няма никой-във всеки момент зад ъгъла може да дойде някой и да падне върху него.Предпочитам сама,при затопляне на времето сама да си падне.А да ангажирам комшии да следят долу дали идва някой ....няма да стане.Отделно,че в този момент може да има пожар и после да ми е гузно.Не,не.