21

муспи

преди 9 години

Евреите откриха новия канал - турция, скапан кораб, сигнал за бедствие край бреговете на Италия. И България както винаги изиграна, а можеше да се доставят с автобуси в Резово?!

20

Гневен българин

преди 9 години

Поредната повтаряща се "тъжна" история с щастлив (колко неочаквано и изненадващо)край.Жалко.Много жалко.Истинската щастлива история щеше да бъде да не стигнат до крайната набелязана точка.Все пак Средиземно море е голямо....

19

Гневен българин

преди 9 години

Щом тези пещерняци могат да платят 5-6 хиляди евро за транспорт,могат да се качат в стар кораб,значи трябва да очакват да има и разбивания в скалите или потъвания.Няма как да стигнат до Европа без някои от тях да се затрият. След като са склонни са да умрат(не,че животите им имат някаква полезна стойност),няма какво да ги жалите и мислят дали щели да се разбият,издавят или да ги изядат рибите.Щом им стиска да се правят на Индиана Джоунс,значи и ще дават фира,а вие страдате по тях.Смешници.

18

Гневен българин

преди 9 години

В последно време трафикантите купували стари кораби,които след това пуснали на автопилот,изоставяли пиявиците и това било опасно?Как точно е опасно?Обясни ми точно това,Анисия .Онези грозни *** са платили доброволно на превозващите ги,знаели са рисковете,сложили са простите си глави в торбата,но розовата мисъл за сладък европейски живот ги блазни и са се качили. Това е.

17

Гневен българин

преди 9 години

И как това е новина (поредната)?Тъпите български "журналисти" си имат 3 теми за гаргара-Путин,САЩ,"бежанци" и джихадисти.Такива случаи за съжаление са вече ежеднение.Напастта приижда и никой не трябва да се заблуждава,че ще спрат.Няма и да се откажат.Това е все едно някой да ти обещате абсолютно безплатен доживотен хотел и ти да откажеш като единственото условие е просто да се придвижиш както можеш.Естествено,че тези първобитлите ще искат.Ето ви любимата толерантност.Колко ще ви боли от нея....

16

Анонимен

преди 9 години

Тези натрапници да си ходят при тяхните единоверци от Катар,СА...Тук те ни трябват с тяхния примитивизъм. Европа на европейците.

15

Анонимен

преди 9 години

Да бягаш от войната е съвсем нормално , но там , където те приемат , да започнеш да имаш претенции - да искаш джамии , бурки , мурки , многоженство и тем подобни неща е повече от наглост. Аз не съм отишъл в мюсюлманска страна да правя конкурс "мокра фланелка ".

14

до 16

преди 9 години

Да не лъжем, а? В ЕС сме и си плащаме, така че кой как живее и къде е законно, щом го позволява законът и ЕС. Марш в анадола

13

aviatora

преди 9 години

Нещо не сте разбрали. Това е първият рейс на "директната" линия между между Истанбул и Кориляно :) Честито да им ,е ! Прецедентът със спасяването на кораби в Средиземно море на емигранти от Африка бързо е усвоен от турските контрабандисти. Което е добре за нас. Ще ни заобикалят защото не сме им "изгодни"- не даваме социални помощи и привилегии за пристигащите.

12

Billy Ray

преди 9 години

5Кой ше одглеждаш бе *** :) България в запада я виждат не по-различно от тези пришълци. Щял да одглежда бай ***....Ти гледай на германците да не им писне да ви одглеждат вас щото в германия 90% сте на социални помощи.

11

хем боли хем сърби

преди 9 години

Всички реват от имигранти,а вички се юрват да ги карат в Европа

10

Анонимен

преди 9 години

Транспорт на животни!!!------------Повече не коментирам~!

9

Анонимен

преди 9 години

До кога може да продължи всичко това?

8

морския

преди 9 години

Има и много от тях които са християни - православни и католици .Лошото е че няма как да пуснеш само тях ,а мюсюлманите не.

7

Shark

преди 9 години

На път е да се повтори историята от периода 1933-1943. Трябва да се повтори, задължително, иначе Европа загива!!! И стига с тази толерантност, и стига сте ми размахвали разни хелзинкски комитети и права на човека и *** ценности че ще ви вземат дяволите. Хората още през средновековието са разбрали що за напаст са мюсюлманите и са направили кръстоносните походи, граал търсели, глупости. А сега техните наследници доброволно предаваме Европа. Където минат мюсюлмани всичко е разруха и мизерия

6

Анонимен

преди 9 години

да, да, приемайте ги тия с охота. дайте на напълниме контитента с такива. ами там да ги хващат да ряботят по полето из Южна Италия, ще им е от полза.

5

Анонимен

преди 9 години

Европа ще става все по черна и все по Ислямска. 2000 Години Западна Християнска Цивилизация ще отиде на кино само заради 50 години либерал-продажници.

4

Анонимен

преди 9 години

Мн хубавао, че са спасени,но трябва да ги върнат. Няма как да отгледаме всички.

3

пеласг

преди 9 години

Е, това е пореден успешен превоз на жабарска лодка. Щом стигнат открито море, дърпат тапата на лодката и товарът отива да полева. Жабите си знаят работата.

2

анти-ром

преди 9 години

Корабът бил за превоз на животни, ....значи "мигрантите" са точно на мястото си!