7

Анонимен

преди 9 години

Не се казва ЕЪР, а ЕР. Ер Ейжъ. И се произнася ЕРЕЙЖА.

6

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЖалко е за хората. Не е най-важното как се изписва името на компанията, но е изключително дразнещо да четеш статии на неграмотни журналисти. Онази вчера беше поставила и кавички. Как да се довериш на информацията, като правят твърдоглава грешка още в заглавието? аз черпя информация и от други източници и вярвай, че такава екзотична глупост не се среща лесно, нито в наши, нито в чужди сайтове.

5

Анонимен

преди 9 години

Чета втора статия по темата , чиито коментари са само и само относно българския правопис на 'AirAsia'...това ли е най-важното в цялата статия, при положение , че 160 човека са загинали? Аман от дребнави сънародници....

4

Анонимен

преди 9 години

До 2 и 3Air Asia се пише Еър Ейшъ

3

До 2

преди 9 години

Air Asia се пише Еър Ейшиа

2

Анонимен

преди 9 години

Искам да се обърна към Анисия Иванова.Г-жа Иванова, моля ви написшете името на компанията вярно поне един път, в една от статийте си. От английски Air Asia се пише еар ейЖа. То бива и бива неграмотност, но все пак сте репортер по дяволите. Толкова ли нама накой в този сайт който да знае малко английски?! Срамота!!!Като се замисли човек, ядете хляба на някой грамотен човек дет се вика.

1

AUDI

преди 9 години

Qsno e,4e samoleta e bil svalen narochno.stiga s tapi statii.