12

да

преди 9 години

По-принцип има и нормални хора в този сайт, но сме отвратени от нивото на повечето коментиращи и изобщо не си правим труда.

11

Анонимен

преди 9 години

До един българинСмяташ ли че някой от коментиращите в тоя сайт е наясно какво е 3D принтинг ?

10

Цура

преди 9 години

Небех човала за тоя зеде принтер. Ама най-стина ли може да прави орган савсем като изтински? На каква хартиа го ксирукупира? Да ли не овлагва ногу и да се размеква? Колко струва да си ксирукупирам един орган и за мене?

9

Анонимен

преди 9 години

А от продуктите ДПС, БСП, ГЕРб, ПФ, Атака, РБ и другите смешници, кога щес е отървем?

8

един българин

преди 9 години

Еее то пък голямата загуба! Колко много нови свръхмодерни технологии са преминали успешно от 2014 в 2015 без да им има нищо и дори се развиват.Като 3D принтирането например. Вече на принтер произвеждат всичко. От статуетки и фигурки за шах, до истински функциониращи човешки органи, огнестрелни оръжия, части за машини, цели коли и дори къщи! Най-новия космически 3D принтер го качиха миналата година на МКС и смятам че още си е там и през тази.

7

До Цура

преди 9 години

Цуре,от столипиново ли си или от факултеата .Нищо не ти се разбира .Знам че там че там общуването е малко по различно и диалекта ,ама ходи на училище,може да се пооправиш.В 3-4 ти клас се учи граматика,ще ти помогне.На колко си годинки?

6

Цура

преди 9 години

Сагласна сам сас експертити по оддолу. Уйндолс хикс неможи дасе сравни сас новият Уинолс десет инча. Дажи осеминчовия беше подобар нона която каквато оператсионна система им харесва такава. Аз пробах веднаж за кратко един линокс ама неми беше удобен. Убунту е друга работа, ако друго не става - хваштам Убунту и готово. Аза андроиди още несам готова, кой знае какво щеми направат, после нема да си я позная.

5

Анонимен

преди 9 години

Никой казва не ползвал Windows 8 :)Като не го ползва той , значи никой друг не ползва. Сега ще ни убеждават колко е Linux по-добър, Android и т.н. щото са безплатни. А бе , смешна история...

4

sperko

преди 9 години

Само да допълня, че поддръжката на Windows 8.1 спира в началото на 2023-та година. А за тези които си мислят, че 8.1 е най-зле: трябва да си е*ахти некадърника, че да не можеш да овладееш една операционна система според нуждите си. Лека нощ.

3

Анонимен

преди 9 години

Експертите налазиха...

2

Анонимен

преди 9 години

До HandelWindows 8.1 със Start8 и получаваш по-добро от 7-цата и без помен от разните дразнещи плочки и таблетни глупости. Явно не знаеш, че има начин да си имаш и Start-меню и въобще да не забелязваш това, което мислиш, че е за мазохисти.

1

Читател и на препрат

преди 9 години

Ленче бре душо, ще ме простиш, ама не можах да преброя десетте продукта с които сме се простили