27

stefan

преди 9 години

Генетичният анализ показва, че европейските евреи произхождат от хазарски прадеди, които обитавали Северен Кавказ, на територията на Хазарския хаганат. 90% от днешните евреи са хазари по произход. Те са от турско-монголско племе, което приема юдаизма в средата на 8-ми век. Когато тяхната империя се разпадна през 10 век те се заселили в цяла Русия и Европа и по-късно на американския континент. Те нямат никакъв семитски произход. Евреите семити идват от Палестина и са между 7 и 10%.

26

не война но Холокост

преди 9 години

До война и още каква!Прав си,че сатанисткия ционизъм е в "отпуска" в момента след последния истински Холокост на семитското палестинско население започнал още от 1948г.Всичките лъжи,които разпространяваш като чедо на сатаната няма да измамят хората които виждат и знаят какво става в Палестина.Исус е Господ нали знаеш това.

25

Маркс

преди 9 години

Муспи, написал си Името Божие с малка буква. Дяволът се казва друго яче, викат му така щото е в опозиция, както примерно на ***, фесовете и ибриците. Тоя цитат, дето го постваш, липсва в Светото писание и евреите не трябва да се убиват, а да им служим и да се учим от тях, срещу заплащане разбира се, виж Боко и Цоко колко високо се издигнаха. И не се заядай, щото от Гугъл ще ти скочат веднагически.

24

Анонимен

преди 9 години

До муспиХоди на доктор ***, не занимарявай психичните си заболявания ! И да изпълняваш съветите на доктора

23

муспи

преди 9 години

Евреите много обичат да ги любят извратено, защото йехова е казал - народе мой, като те любят в захода аз ползвам оргазъм! Верността им към йехова обаче е още по дълбока. Дяволът им е обещал за вярна служба обетованата земя - от Дунава до Беломорието и от Черноморието до Вардар! Ето защо евреите трябва да се убиват.

22

един дол дренки

преди 9 години

До ОрханЖивота е такъв какъвто си го направиш. Подвласни на религии а не на Бога ислямския джихад и Хамас казаха - "Израел имат самолети но ние имаме хора. Израел обичат да живеят а ние обичаме мъртта и не се страхуваме от нея"Извинете ме но нормален човешки мозък неможе да измисли подобна глупост. И до днес 5 месеца след войната в Газа Хамас разстелва гражданите си заподозрени в предателство и измяна на ислямския жджихад.Не оправдавам евреите мръсни души са но арабите са с болни мозъци.

21

война и още каква!

преди 9 години

Военната операция през лятото 2014 се наричаше цук Ейтан, Започна от отвличането на на трима израелски тинейжери в края на юни които пътували на стоп. Качила ги арабска кола с зраелска регистрация отвлекл ги в арабски квариал и в апартамента на един от арабите ги убили. Евреите хич не премълчаха и обсадиха квартала. До август от ивицата Газа Аабскиа Джихад и Хамас хвърлиха около 6 000 ракети над Израел Резултат- над 2 000 убити в Газа и 70 убити в Израел.Тази война не е свършила. В отпуска е

20

турчин

преди 9 години

Не война а геноцид спрямо арабското население. Много бързо забравиха евреите как преди 300-400 год. подложени на изтребление в Испания и се приютили в Османската империя. Някога ще ли човечеството да спре да унищожава себеподобните си.

19

Маркс

преди 9 години

Тази война е едно злодейство и трябва да спре. Това не би било трудно, щом палестинците желаят и предлагат мир. Виж колко е просто.

18

Маркс

преди 9 години

Авраме, аз да съм прав пред Твореца, а другото е бошлаф работа.

17

Маркс

преди 9 години

Знам и кво от това?

16

Маркс

преди 9 години

Те са завзели и властта в Израел и истинските евреи не могат да реагират, както и ние българите тук. Един *** генетичен анализ от страна на ООН, би доказал, че преобладаващото и господстващо мнозинство там изобщо не са семити, камо ли пък евреи, а хазари.

15

НЕ НА ЦИОНИЗМА

преди 9 години

ЦИОНО ФАШИСТКАТА ХУНТА ОТ ИЗРАЕЛ Е ПРЕВЗЕЛА ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ.ЧРЕЗ ГЕРБ И БСП ЦИОНИСТИТЕ ОТ ИЗРАЕЛ НАЛАГАТ ИЗТРЕБЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ,ЧРЕЗ ГЕРБ И БСП БЪЛГАРИТЕ СЕ ДЪРЖАТ ВЪВ ПЪЛНА МИЗЕРИЯ И БЕЗВРЕМИЕ.ЦИОНИСТИТЕ ИЗБИВАХА ЕВРЕИ ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЗА ДА МОГАТ ПОСЛЕ ДА СЪЗДАДАТ ТУМОРА ИЗРАЕЛ,СЕГА ОТНОВО ЦИОН СЕ НУЖДАЕ ОТ ВОЙНА ЗА ДА НАПРАВИ ТУМОРА ИЗРАЕЛ ИМПЕРИЯ,ТЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ОЩЕ ТЕРИТОРИЯ,ДА ЖИВЕЕ ПРАВОСЛАВИЕТО,СМЪРТ НА ЦИОНИЗМА

14

Маркс

преди 9 години

Не обвинявайте Израел, при подобна ситуация в Сърбия, знаете добре как бързо реагира САЩ и Нато. На 31.12.14 г. САЩ бламира внесеното мирно предложение на палестинците в ООН. Това значи, че съдбата им ще е да изчезнат като нас българите. Е, методите са различни, но крайният резултат ще е един и същ.

13

ето защо

преди 9 години

Но защо това споменаване на цион.държава в новините неспоменаващи иначе военопрестъпленията и?Ами защото палестинците подадоха молба в междунардония криминален съд(от което ще изпият една студена вода само)срещу ционисткия геноцид от лятото и сега се кондицира овчето стадо ,че това било"война".

12

умен

преди 9 години

АЙ стига БЕ ,.....ХИТЛЕР се засрами чак.....

11

,

преди 9 години

Молбата на палестинците срещу ционистките военопрестъпления е наречена в цион.преса"главоболие с което можем да живеем".timesofisrael/palestine-at-the-icc-a-headache-israel-might-be-able-to-live-with/.Но откъде тази арогантност?От три неща.Новите международни закони даващи им имунитет,идеята Велик"Израел"с фалшивия месия,който да унищожи враговете им(т.е.непризнаващите антихриста за"Бог")и опция Самсон за десерт на човечеството.

10

Мошето

преди 9 години

До ...А на твое място,не бих го споменавал това.

9

!

преди 9 години

Колко либийци загинаха при оркестрираните протести в Либия за да се изправи цяло НАТО ,което води войните за антихриста,и изтри Либия от картата.Колко военопрестъпления извърши цион.режим( себеизбралите се за"Израел")от 1948 под новите международни закони на двойния стандат без никакави санкции даже?Войната срещу Русия е същата както бе срещу Либия,Ирак,Сирия.Всички те са пътя на Велик"Израел".

8

111111

преди 9 години

Това война ли е уважаеми евреи?Танкове срещу камъни и пръчки!Това е абсолютен геноцид за който Вие постоянно говорите и получавате обезпечение.Рано или късно ще си получите заслуженото. Тогава няма къде да се натрапите