49

Лош Путин

преди 9 години

Ха на бас, че и синият език идва от Путин. Той го е пуснал за да ни информира преждевремено за синия поток през Турция.

48

ПУТИН

преди 9 години

Никой да не си и помисля да пипа водката на Руския народ!Нея ще я браним със зъби и нокти ,а и ядрени ракети!

47

руснак

преди 9 години

Руската водка за обикновенния мужик се прави от деривати на петрола, за да е евтина и достъпна за простолюдието в Русия!Иначе руснаците и до днес си правят "дървен самогон" от захар и разни помии с мая...!Далеч по-кофти и от нашата смрадлива джанковица....!

46

Анонимен

преди 9 години

До ПУТИН Водката също няма да стане по-евтина Международната марка Столичная се бутилира в Люксембург от SPI Group. Smirnoff е собственост на Diageo и почти всички марки, които мислите за руски са собственост на международни конгломерати, които се справят повече от добре.

45

Анонимен

преди 9 години

До 39 Заради прекомерния улов в Русия има забрана за див черен хайвер от 2007 г. Почти целият хайвер в момента се гледа в рибни ферми и се внася от Калифорния, Япония и други места.

44

Анонимен

преди 9 години

До mrawkaЗНАЧИ,КАЗВАШ "БРАТСКА РУСИЯ"....еееех какво хубаво време беше, рускини,шкембе чорба с много чесън и бира без етикет.

43

СТИГА ТЪПИЗМИ, БЕ..

преди 9 години

НА КОЙ В БЪЛГАРИЯ МУ ПУКА ЗА ТОВА ЕМБАРГО....???!!!!...ДАЖЕ ДОБРЕ ЧЕ Е ТО ...ТА ДА СИ ОТЯДЕМЕ НА ХУБАВИ ПЛОДОВЕ И ПРОДУКТИ!АКО ОСТАНЕМ НА НАШИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ----ЩЯХА ДА НИ СКЪСАТ ОТ СКЪПИ МЕНТЕТА...ЗАЩОТО НЯМАТ СУРОВИНИ ЗА ПРОИЗВОДСТВОТО !ВСИЧКИ СУРОВИНИ ---СА ОТ ВНОС!ВНАСЯТ СЕ *** -----ЗА ДА СЕ ЗАНИЖИ СЕБЕСТОЙНОСТТА НА ПРОДУКТИТЕ--БЪЛГАРСКО ПРОИЗВОДСТВО!СЕЛОТО Е ПУСТОШ-----НИЩО НЕ ПРОИЗВЕЖДА ВЕЧЕ ...САМО ***!67999

42

деловодител в БСП

преди 9 години

Днес на Позитано беше разлепена следната обява : - Във връзка със зачестилите притеснения и тревоги от нашите симпатизанти от 5.01.2015 г. започваме обмяна на всички левове, долари и евро в рубли . Това ще успокои нашите членове , че няма да загубят пари от сриващия се долар и евро .

41

ха,ха,хааа..ужас..

преди 9 години

.....ПУКА МИ ЗА ХОТЕЛИТЕ НА МУТРИТЕ И ***....ХА,ХА,ХАААААААААААКОЙТО СИ ИМА БРАДА ---ДА СИ Й ТЪРСИ И ГРЕБЕН...!НА КОЙ МУ ДРЕМЕ ...ХА,ХА,ХААААААААААА...МОЯ БИЗНЕС Е ДРУГ.....!!!!!

40

Да ,бе...ха,ха,хаааа

преди 9 години

.....да не мислиш че като се роди руснак--му мажат *** с черен хайвер...ха,ха,аааааа..за здраве!!!И там са познавачи ,като тебе...!Щом и бръснарския одеколон на дедо ми са изпили /като коняк / на 9.09.44г----СМЕТАЙ КВИ СА ПОЗНАВАЧИ!

39

Grajdanin

преди 9 години

Вие изчакайте и лятото като останат хотелите без един руснак, защото заради санкцийте и падането на рублата да не мислите че вече ще идват туристи? Плевнята боцко бсп и всичките п*ткопоклонически "евроатлантици" да отговарят пред съд за загубите които обикновения човек ще претърпи..

38

ПУТИН

преди 9 години

Тъй като след малко ще заревете срещу ДПС малко инфо по въпроса:Андрей Луканов създава ДПСПресечна точка на интересите на СССР, НАТО и Европа се явява личната воля на Андрей Луканов да регистрира Движението за права и свободи. Това се осъществява от съдия Димитър Попов, който в късните си години признава, че е било грешка, но това не му попречи да бъде министър- председател с благословията на Ахмед Доган.

37

Ужас 41...ха,хааа...

преди 9 години

Как ще я караш при тоя нисък курс на рублите които ти плащат ....НАПРАВО НЕ ЗНАМ!!ВЗЕМИ СЕ ГРЪМНИ ....И ЗА ТЕБЕ ДОБРЕ -- а, ЗА НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ , ГОЛЕМ ПРАЗНИК!/...един руски дупедавец-по.малко/

36

ПУТИН

преди 9 години

до41Кажи без да лъжеш?Виждал ли си някога Американец на живо?!Кой държи икономиката на БГ?Не са ли олигарсите назначени от БСП-ДС?Що не ревеш срещу *** ?Милиционер-банкер,милиционер-бизнесмен,милиционер-политик.Кой е виновника според теб???!!!

35

до 37

преди 9 години

В твойто село няма ли оФце!?

34

Нема рецепта ...39

преди 9 години

...има добри бои....ха,хахааааааааа....другото е въпрос на 66подходящ калибър!

33

За 35...

преди 9 години

Изстрадани истини пич....но и това което казваш е "велика истина":--"КОЛКОТО ПО-*** И ***...ТОЛКОВА ПО-НАШ ЧОВЕК"!!!!!ТОВА Е ОСНОВНО ЧИНОВНИЧЕСКО ПРАВИЛО ПРИ СОЦ--*** И КОМУНИЗъМА!....СТАНАЛО ИМ Е ---ВЕЧЕ "ВТОРА ПРИРОДА"---правят го несъзнателно, ако си забелязъл..!ТАКА Е ---ЗАЩОТО СА НА ДЪРЖАВНА СОФРА ....И С ДЪРЖАВНИ ПАРИ!!!!

32

ПУТИН

преди 9 години

До 372015-та е година на БГ овцата,не четеш ли Китайски зодиак?Пак ще пада доене ,стригане и дране за овцете!

31

БГ

преди 9 години

Щом ви лривлякоха кози и овце,наистина сте привлекателни!

30

Успокой се 30...

преди 9 години

Производството но черен хайвер в Русия ,...не е толкова голямо!ПОВЕЧЕТО ОТ ЧЕРНИЯ ХАЙВЕР ПО СВЕТА Е МЕНТЕ----В РУСИЯ СЪЩО!ТОВА Е ЕДНА ОТ ВЕЛИКИТЕ ДАЛАВЕРИ НА ..../бившите/СЪВЕТСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ!/Прави се с лекота ----ПРОДАВА СЕ СКЪПО/