95

Анонимен

преди 9 години

САЩ: Химическа промишленост-най-развита в света. Петрол - добив и преработка, водещи в света Метали - добив и преработка, водещи в света Автомобили - сред най-добрите Самолети - 45% от всички в света Оръжейна промишленост - най-добрата Космически изследвания - водещи в света Селско стопанство - произвеждат 3 пъти повече, отколкото могат да изядат. Кино, музика - водещи в света. Информационни технологии - без коментар.

94

до анонимен24

преди 9 години

В крайна сметка твоята Русия винаги да побеждава, руския нярод винаги ще си живее зле въпреки изобилието от суровини.А за разпад на САЩ не си и мечтай, защото тогава ще трябва да пишеш срещу 50 държави едновременно. Сега поне пишеш срещу една.

93

Анонимен

преди 9 години

Те ЕС, Китай и Япония буксуват,ча какво да се каже За РФ ?Разни *** пишат че било тенденциозно, какво му е тенденциозното бе чукове не ви се вярва че щатите са най-голямата икономика ли ?Спрете да четете руската преса и си отворете очите за какво става около вас и в света.

92

Анонимен

преди 9 години

Някой красив либерал е писал тази статия,нали? 75% манипулации.

91

Анонимен

преди 9 години

В момента борсите са наводнени с евтини рубли, хората се спасяват даже срещо 70 "дървени" за долар. Понеделник всичките тия рубли ще се изсипана на Московската биржа и ще стане МАМАТА !

90

Шегобиеца

преди 9 години

повечето от нещата са тенденциозно написани и не са съвсем точни и верни , дали умишлено или нарочно :-)) не мога да кажа! Най вероятно и двете :-)))

89

Анонимен

преди 9 години

До ДО 143Какъв хайвер, руски ? Ядеш синтетичен хайвер от Калифорния и Япония. То е ясно, че Путин е добре. Човекът граби заедно с олигарсите му. А обикновените руснаци ? Радват се вече на български рибни консерви и мариновани миди. Дори палтата от норки се внасят от САЩ и Канада, там са най-добрите кожи. Хубавата водка също отдавна не е руска - Smirnoff, Absolut, Столичная. Лапай руски картофи и цвекло като си голям патриот !

88

деловодител в БСП

преди 9 години

Днес на Позитано беше разлепена следната обява : - Във връзка със зачестилите притеснения и тревоги от нашите симпатизанти от 5.01.2015 г. започваме обмяна на всички левове, долари и евро в рубли . Това ще успокои нашите членове , че няма да загубят пари от сриващия се долар и евро .

87

Анонимен

преди 9 години

Нали рублата щеше да е със златно покритие тая година ?

86

Анонимен

преди 9 години

Доларът ще изравни еврото до 2016 година. Спестявайте в долари, макар, че който се е сетил вече е инкасирал печалби.

85

Анонимен

преди 9 години

Всички американски разузнавателни служби и агенции, включително ЦРУ и ФБР вече алармираха, че САЩ са изправени пред риска от колапс на икономиката, а основните заплахи са две огромните дългове, които страната продължава да трупа и падането на долара като световна резервна валута. Според някои хора в разузнавателните кръгове САЩ всъщност вече са във фалит. Сега на кого да вярваме ?!

84

Анонимен

преди 9 години

И кой дава тези прогнози ?! Американска компания със седалище в Лексингтън , Масачузетс. И са обективни и не си правят реклама ?! Айде сиктер, американски компании , които дават оценки на държави, компании и пр.

83

До120

преди 9 години

Виж "Лукойл Нефтохим Бургас" АД !Най-големият работодател в BG !

82

преди 9 години

До 120Не познаваш тогава начина на разплащане,щом твърдиш,че има общо между фалитите на тур оператори и неплащане на заплати от български хотелиери. Нито един турист не почива на черноморието на вересия и като си отиде оператора да плаща...........;)

81

до 119

преди 9 години

аз не познавам нито един човек, който да работи за руска фирма и да получава прилична заплата, за сметка на това познавам много, които бачкат за западни фирми и си взимат редовно прилични заплати, също така познавам хора които много се радавха лятото на руските туристи ама още не могат да си вземат августовските заплати, щото малко фалираха руските туроператори

80

преди 9 години

До Анонимен 116Руснаците,отдавна са капиталисти,натрупали са капитал и търсят къде да го инвестират. Така по добра ли е формулировката?

79

преди 9 години

през 2006г чуждестранните инвестиции в България са за 8.9 милиарда евро,за 2013 са инвестирани 1,16 милиарда евро

78

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 115 Ами направи ти едно предприятие и изнасяй, щом нищо не се произвеждало в България. Виждам, че много разбираш от икономика.

77

Анонимен

преди 9 години

До 114Руснаците одавна са истински европейци и инвестират парите си.----------------- А Путин казва, че са евро-азиатци и братя на жълтите и черните? Сега на кого да вярвам?

76

преди 9 години

До Анонимен 108Тези песни сме ги слушали. За лошите руснаци,който ни грабят. Залагай все на тази песен. Руснаците одавна са истински европейци и инвестират парите си. Ако западът беше изпълнил обещанията си,да инвестира тук,да вдигне качеството на заплащането,всички българи щяхме да работим във фирми от ЕС.Щяхме да получаваме по 1000е заплати и гадните руснаци нямаше да намерят евтина работна ръка тук. На практика е точно обратното молим се на руснаците да ни вземат на работа за 300лв.