43

Анонимен

преди 9 години

Тук става дума за това, че Путин променя баланса на силите под някакви глупави оправдания, че Крим се прибирал вкъщи. Реално не НАТО се приближава към Русия, а Русия си изнесе базите на 500 км напред в Крим. И то точно под носа на слабите страни от НАТО - България и Румъния. Така че да не се прави на ухапан и тролчетата му да не хвърлят прах в очите на хората. Все още не са се свършили хората с акъл.

42

Анонимен

преди 9 години

Редът след 1945г. не е установен само от САЩ.СССР е подписвал всички договори за териториалната подялба!1991г. подписва договор с Украйна при който Украйна се отказва от ядрено оръжие в замяна на опазване на териториалната им цялост от Русия!Путин заграби чужда територия и докато не я върне руснаците ще затъват в блатото!Докато не го обесят на Червения площад!На Путин му дадоха ясно да разбере-не върне ли Крим-санкции до дупка!Да не се жали че Света не разбирал руската душа!

41

Анонимен

преди 9 години

"Русия наруши остановения ред и ще си плати затова" Опорните точки на поддръжниците на "Установения" от САЩ световен ред.Няма да й го простят това .Русия ще плати за Крим висока цена, но това се подкрепя от 70-80 % от руснаците. Ще изгладуват цената, но са единни.

40

За 48

преди 9 години

"измислицата че Крим щял да стане база на НАТО"А според теб какво щеше да се случи на Крим - да стане курорт на НАТО ли ?

39

до Стоян

преди 9 години

И тука щеше да е така,ако комунистите не бяха изтрепали и затворили СЛЕД войната стотици хиляди българи!Ако не бяха дали Родината ни в ръцете на СССР!Ако не бяха отклонили България от естествения и път на развитие!И ако след 1989 г. не бяха обрали 2-3 пъти народа!Ако не бяха тези неща,и ние щяхме песни да пеем за Цола Драгойчева и Митка Гръбчева!

38

за 47

преди 9 години

Даа,тва са новите опорни точки на Кремъл за да оправдаят пред гладните руснаци войната с Украйна!Само не знам как ще оправдаят милиардите изхарчени за Крим и терористите за сметка на редовите руснаци!От новия бюджет на Русия се предвижда съкращение на всички разходи без тия за военните и Крим!Нека да обясни намалението на заплатите,затварянето на болници,спирането на влакове със измислицата че Крим щял да стане база на НАТО!Просто Русия наруши остановения ред и ще си плати затова!Народа де!

37

ясно

преди 9 години

До АнонименКрим-военна база на американците,а НАТО по границата на Донбас.Конфликт рано или късно пак щеше да възникне и то по-сериозен.

36

сър Пичук

преди 9 години

Крим празнува първата си Нова Година като част от Руия - на тъмно...

35

без късмет

преди 9 години

Новорусия нямаше този късмет.Много убити и осакатени и не се знае до кога.Явно за Украйна е ценна само територията,а не хората.Русия пък не иска официално да се забърква в конфликта.Въобще на конфликта скоро не му се вижда края.

34

Анонимен

преди 9 години

Как ли биха се развили събитията , ако Путин не беше анексирал Крим и руснаците в Донбас не бяха се обявили за терористи?Чакам мнения от двата лагера - фили и фоби :)

33

До 40

преди 9 години

"Комуниста винаги е бил предател!.."КомунистЪТ...Ей, комунизмА /или демокрацията/ не те е научил на граматика, но пък с това може да коментираш всяка тема и все ще е по темата.

32

Варна

преди 9 години

Който владее Крим, владее Черно Море

31

Варна

преди 9 години

До интересна работаНе ги мисли Кримчани , те ще си построят централи ...но ще видиш след някоя друга година как ние ще плачем когато турците ни спират на нас тока

30

Анонимен

преди 9 години

samo kato pogledna pametnika mi se povryshta. kakva agresia izlychva - ujas.

29

Шано

преди 9 години

Ние не можем ли да станем част от Русия, както украйнците обърнаха курса, така и ние да направим, а то пък не се решаваше от гражданите бе, вярно!?!

28

Анонимен

преди 9 години

До Румбо--Няма да те разберът,пич.Тук са промити демократични кратуни....Виж какво ти е написъл 37...Точно това което ни разправят по медиите--просто не мисли с главата си.

27

до 37

преди 9 години

Лошото е че като се развиват,окупират чужди територии!Света благосклонно им изкупуваше скъпо и прескъпо и нефта и газта и въглищата и желязото но не,на Путин тва не му стигна!Не можа да преживее факта че украинците им писна да са в орбитата на Русия!Факт е че Украйна със всичките си ресурси и мощности по продукт на глава от населението е като Куба!Заради Масква най-вече!Майдана стресна Путин яко,уплаши се джуджето че може да стане Майдан и в Москва!Затова санкции до дупка!

26

Анонимен

преди 9 години

Слава на Украйна

25

Румбо

преди 9 години

Повечето хора тук не познават и не разбират Русия и руснаците!На Запад-освен специалистите(малко на брой),на практика-никой!Затова се получават и изненадите!Русия иска да я оставят на мира,да се развива по свой си път!Добър или лош-техен си.Досега нямаше случай да не изпълни поет международен ангажимент-политически или търговски!Но за САЩ това явно е малко!Огромните природни богатства им бодат очите!Как може Русия сама да си ги ползва?И се почна...Ако не бяха си върнали Крим-щеше да е американск

24

Анонимен

преди 9 години

Радвам се за жителите на Крим, но най-много се радвам на тиквеника дето си го приготвихме сами за празниците, пък и не само за тях. Голям ***, ще има за доста време, ако не прокисне.