11

мирко

преди 9 години

Спорещи спрете нелепите коментари с политически привкус. При човешка трагедия страните се солидаризират.

10

Читател 22

преди 9 години

До до 6Да, а после Попов открил радиото, Толстой преписа "Пинокио" и го кръсти "Буратино". Очакваме откритата ваксина , пак руска за Ебола!... Може да не я открият, ама нали са казали!... Дори ще ни върнат дълга от 200 мил.долара!... Друг път, ама не сега!... Айде марш терористи, червени фашисти!

9

NewYorker

преди 9 години

a ясно, значи след като намерят останките на airbus-a, екипите ще продължат търсенето, този път на Б-200 и Ил-76 ... така и така са там!

8

гост

преди 9 години

Индонезия е изконна свята руска земя! Да се направи референдум!

7

Анонимен

преди 9 години

Както се видя от спътниковата снимка от метереологичен спътник на катастрофата над Украйна. Двигателите оставят топла диря на термокамерите на метериологичните спътници. Корпуса оставя диря в магнитните сензори като магнитна промяна. А за шпионските спътници трудно може да си представим какво мониторират. Явно и Русия и Китай има какво да търсят там - догонват някого.

6

Анонимен

преди 9 години

Явно и руснаците нещо търсят. Може би доказателства за сваляне на самолета. Подобно на предналия изчезнал. Защото трудно може да изчезне самолет без нито дума по радиото :). А може и някой да тества ново оръжие и на тях им трябват доказателства за неговото съществуване. Самолетите на гражданската авиация се виждат на метериологичните спътници. Тъпо е да се говори че не знаят къде е един паднал самолет. Просто самолета на е на някой от Г20 :)

5

Анонимен

преди 9 години

Високо технологично и руснаци някак си не се връзва бе хора.С Лада и Зил ще преобърнат света,ама на опаки.

4

Анонимен

преди 9 години

Преди да коментирате прочетете." Помоща е по искане на......"

3

Анонимен

преди 9 години

Мужиците изтрезнели ли са, че да оказват помощ?

2

Анонимен

преди 9 години

След дъжд - качулка! Те вече го откриха, тия сега се сетили да пращат помощ! Дали заради водката ама имат забавено мислене!

1

Анонимен

преди 9 години

Пазете се! Руската мечка е въоръжена и много опасна. Дръжте ги под око! Без келепир никога не помагат на никиго.