50

Българин

преди 9 години

На власт от четвърт век са хора без морал и принципи, затова и продажни. Дали ще се нарекат комунисти, социалисти, демократи, десни, патриоти или както и да е подобни екземпляри нееистово се стремят към властта във вече бедна и ограбена от тях България, но не заради националния интерес и просперитет, а заради собственото си материално благополучие. Без достойнство, нищожни като земни червеи, но величаещи се, тези жалки политически карикатури смазват българския народ. Бог да им въздаде!

49

аз

преди 9 години

ами одържавете тецовете обновете ги и вместо чужденци нека държавата прибира парите които плащаме за ток. АМА НЕ ВИ Е ИЗГОДНО ГНУСНИ *** ТАКИВА

48

НАРОДА ПИТА:

преди 9 години

ВЪВ ВСЕКИ ГРАД СИ ИМА "ЕНЕРГОРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ"----ЗА КАКВО СА ТОГАВА ТИЯ ЕРП-та ??!!!ЗА ПОВЕЧЕ ПАРТИЙНИ ХРАНТУТНИЦИ--КОМИСИОНЕРИ ЛИ??!!!

47

цените на тока ли?

преди 9 години

Ами ЕРП-тата трябва да са колкото са окръзите /46/ ..и НЕК да се ЛИКВИДИРА КАТО МОНОПОЛНА СТРУКТУРА И ГЛАВЕН КОМИСИОНЕР !ТАКА ХРАНТУТНИЦИТЕ И ЧАНТАДЖИЙТЕ НА ПАРТИЯТА ОТ БКП/БСП--СЕ НАМАЛЯВАТ С 1/2!!

46

Подпомагането на ...

преди 9 години

... нуждаещите се звучи социално, но не е, защото те ще го върнат под друга форма като им се окастрят други помощи. Цените на тока трябва да се върнат на пазарното ниво от началото на 2014 година.

45

Помощите са ...

преди 9 години

... трансфер на парите на Данъкоплатеца в частни джобове. Вместо да намалят завишените цени на тока, те гарантират с тях печелбите на ЕРП-тата и на енергийната Олигархия като ги спонсорират чрез държавния бюджет. Средствата, които биват вземани от там, ще бъдат спестявани от друго място и пак ще ударят нуждаещите се.

44

Честита Нова година!

преди 9 години

Голяма каша е създадена през изминалите години в този сектор! Всичко е правено с мотив да има какво и как да се открадне, отклони и усвои. Едва ли има някой, който да може да осмисли връзките и зависимостите в дълбочина, за да може да предложи адекватна стратегия. Много по-вероятно е да има режим на тока или някаква глобална простотия, връщаща ни в пещерна епоха. До момента само използваме онова, което е създавано по време на стария режим. Нищо не сме създали, нищо полезно! Жалки сме така.

43

Анонимен

преди 9 години

много се краде...

42

владетеля

преди 9 години

В БЪЛГАРИЯ НЯМА СВЕСТНИ ХОРА ДА УПРАВЛЯВАТ.ТЕЗИ КОИТО СА НА ВЛАСТ СЕГА СИ ПРАВЯТ КРИВИТЕ СМЕТКИ КАК ДА СТАНАТ ОЩЕ ПО-БОГАТИ ЗА СМЕТКА НА ГЪРБА НА НАРОДА.ВЕЧЕ НАМРАЗИХ СОФИЯНЦИ ЗАЩОТО ТЕ ПОСТОЯННО ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ И ЛЪЖИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И РАДИОТО.ТЕ СА ПЪЛНИ *** И СЕ ОТВРАТИХ ОТ ТЯХ.НАПРАВО КАЗАНО СА ГАДНИ И ОТВРАТИТЕЛНИ.

41

tipo

преди 9 години

cenata na toka i na vodata padat s 50% v bg ot 19.02.2015g. chestito!

40

vesko02

преди 9 години

И за газта имаше дългосрочни договори пък Овчаров ги обяви за неизгодни

39

HITLER

преди 9 години

Horata ne sa dlajni da plashtat za nekadyrnoto upravlenie na drujestvata

38

Атлас

преди 9 години

Дефицита на НЕК се оказва- джобните пари на БГ политическата мафия."Елита" който си създадохме е долнопробен и трябва да бъде УНИЩОЖЕН точка

37

Анонимен

преди 9 години

Абе щом се отказах от ТЕЦ и минах на дърва,значи още век назад мога да се върна по времето на свещите,кандилото и факлите.За тока пък акумулатор за компа и телевизора,хладилник за какво ми е,ден за ден пазарувам на ПРОМОЦИЯ.

36

ЛИКВИДАЦИЯ!!!

преди 9 години

НЕК Е ПИРАМИДАЛНА ШАПКА и МРЪСЕН РУСКИ КОМИСИОНЕР!ЛИКВИДАЦИЯ ВЕДНАГА!!!!!!!

35

Анонимен

преди 9 години

Да вдигат бе!Да не стане като с Топлофикация обаче!?Едно време беше евтино и всеки искаше ТЕЦ.Днес се отказват хората,скъпо им е.Всеки ден емигрират хора,консумацията намалява,обаче чичко комунист си е свикнал да прибира една определена сума и като не влиза в сметката му вдига цените.Нека вдига бе,ама *** дето не плащат стават все повече!Частния бизнес фалира все повече и накрая няма да има кой да пълни бюджета,като останат само своите им хора с рададения по партийна линия бизнес.БГ изчезва

34

XXL

преди 9 години

Л А Й ??

33

БГ

преди 9 години

И жената е стара тема,но трябва да се гушка!

32

ognyanz

преди 9 години

До "историк-анализатор" Много избирателно коментираш близката ни история. По това може много да се говори, но по-важно е: какво ни чака следващата година. Като знам резултатите от предното управление на ГЕРБ, според мен - нищо хубаво. Започват по същия начин като преди, а това означава: почти нулев ръст на икономиката, нулева социална политика, намаляване на държавния резерв и нови по-големи дългове на държавата.

31

Анонимен

преди 9 години

Абе ей, *** червени, Нова Година е!! Семейства нямате ли??? Да вЪ у..................скапани!