18

Шоп

преди 9 години

Ще забранява, естествено. И даже трябва да бият руските пропагандатори. Украйна е обект на агресия от страна на Русия, те тръгнали да ми искат човешки права. Права заслужават като колорадите в Одеса, толкова.

17

Анонимен

преди 9 години

Дали ще покаже как в затвора са го били с *** по челото? За неплатени карточние долги...

16

xxx

преди 9 години

Каквото и да пишат американските , не е късно деня, когато Европа ще свали розовите очила и ще види, че се заражда една фашистка държава \Украйна| и тази зараза може да я разболее тежко. Рано или късно ще разбере, че Путин е прав и действа правилно -защитава страната си. Но нас кой ще ни защити.

15

Анонимен

преди 9 години

Дявола иска да ни разкаже как е написана Библията?

14

EU

преди 9 години

LOVAR STOUN ..... DA SI IBE MAIKATA ! NII ZNAEM KAKVO E KOMUNIZAM !

13

НИКОЛОВ

преди 9 години

С не търпение очаквам Никита Михалков да снима филм за НАМЕСАТА НА КГБ/ФСБ В УКРАЙНА И ОТРОВАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТА ЮШЧЕНКО !!!! А дано , ама надали !!! Тях ги е страх един виц за Путин да кажат , камо ли да критикуват действията му !!! Оливър Стоун е пример за отстояване на позиции , КОЙТО РУСКИТЕ КУЛТУРНИ ДЕЙЦИ ТРЯБВА ДА СЛЕДВАТ !!! А ТЕ ИМАТ МНОГО КАКВО ДА ПОКАЗВАТ - КАТО ПОЧНАТ ОТ СТАЛИН ТА ДО ПУТИН !!! ИМАТ СИ ДОСТАТЪЧНО МРАКОБЕСИЕ !!!

12

..

преди 9 години

13: Мисля че фактите говорят друго. Хайде дай линк към една статия в която пише че някой филм е цензуриран в САЩ, или едно заглавие на цензуриран филм.За Русия виж, там списъкът с цензурираното ще е дълъг, тях много ги е страх, даже и интернет го пишат като подла разработка на ЦРУ, което позволява на хората да си говорят директно а не през държавно-одобрените канали. С мисленето ушанките са още в 1950та година, в залеза на индустриалното общество. То и затова са в такова незавидно положение..

11

Анонимен

преди 9 години

До .. От Луната ли си паднал ? Забраняват и още как забраняват. Не дай си Боже , някой да подстави под съмнение ,11 септеври 2011г1, нещо да се усъмни за Евреите ,или за геноцида над индианците! Или някой филм да критикува *** , такава цензура пада ,че и съд има .Е ,ще ти тропнат ,я ксенофобия,я расизъм,я идеологически тероризъм(непризнаване на възможността в дупка 5 метра да влезе самолет 9 метра ,че ида се изпари без нито една следа).Слез на Земята .И там има цензура ,имаа !

10

Анонимен

преди 9 години

Не разбрах по коя наша телевизия са давани филми на Майкъл Мур?

9

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 4Сигурно няма да го пуснат, защото сега е пълен с шоколад.

8

Анонимен

преди 9 години

До ЯнуковичКепенците или ракетите?

7

..

преди 9 години

8:Америка не забранява филми. За съжаление, това го прави Русия която я е страх някой да не каже някоя истина, и да не гласуват "правилно" и "националноотговорно", разбирай за Путин, защото опозиция така или иначе не се допуска. Филмите на Майкъл Мур си се гледат в Америка, и къде ли още не, но независимо от всичките зложелатели и оплаквачи американската икономика расте, и светът иска да емигрира там, а не в тиранията Русия.

6

Анонимен

преди 9 години

Може и да направи филм ,но първо действие от него ще се развива в централата на ЦРУ , след това в американското посолство в Киев и т.н.

5

Тихомир Томов

преди 9 години

Нищо няма да научи от тази крадлива марионетка ! Украинския народ имаше шанса да обеси всичките си олигарси и еврейската си пета колона , но доста от тях се отърваха .................

4

Flame

преди 9 години

Оливър Стоун явно много го е закъсал за пари щом е решил да продаде душата си на дявола ( Путин )

3

Анонимен

преди 9 години

Товаришч Оливэр Стоун дали ще иска разрешение да снима златния *** във вилата?

2

Янукович

преди 9 години

А цените на петрола продължават да падат .. :)))))Големата бензиностанция се готви да пуска кепенците...

1

Анонимен

преди 9 години

Да го пуснат после този филм за заблудените ни сънародници, които подкрепят хунтата в Киев. не за ***, тях истината не ги интересува, само доларите.