11

АТАКИСТ

преди 9 години

до 13Едно време "старците" си изливаха "оплакванията" чрез някой тупаник на 4 очи я на внука, я на сина. Нямаше интернет тогава, че да си излеят "мъката" в пространството, а директно си я показваха на челядта, за разлика от сега. Тъжно е сега, да!

10

читател

преди 9 години

Каква е статистиката за Dnes.bg - най-коментирани новини, най-четени новини, най-активни потребители?

9

АТАКИСТ

преди 9 години

до 10 Като му подарих по-предната година Лаптоп, същата история- без емоции. Ти откъде падаш, бе? Децата не бяха като нас едно време- да няма стоки, а ти да мечтаеш за тях от запада. Сега всичко е презадоволено. Че това *** от 8 годишно цъка на лаптопа и играе Фифи Мифи. Кой подарък ще го заинтригува? Я ми кажи , смешен?

8

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТСтига си се вайкал, бе! Остарял си и толкова!Дядо ти, той пък се е радвал на парцалена топка. Баща ти се е радвал на радиоприемник. И двамата са приказвали за тебе същите неща, които ти сега приказваш за младите!

7

АТАКИСТ

преди 9 години

до 8 Кое не съм разбрал? Казах ти го- жалко е че малките деца и на малките неща не се радват вече. Хубави времена настъпват, нали? Към роботиката клоним...

6

колоездач

преди 9 години

тия с високите облегалки бяха яки...пунтираха бегло "чопъра" но "лястовицата" беше непобедима...:)

5

АТАКИСТ

преди 9 години

Пренасищане- до там стигнаха нашите деца. Аз му подарявам планински бегач за Коледа, а то малкото *** на 12 го взима без никаква емоция. Като ми подаряваха на 8 години велосипед "Балкан" с ония облегалки- дългите, бях на 7-то небе от радост. Ценностната система е изродена! Да не можеш и от малък да се зарадваш на малките неща- това е ужасно жалко.

4

Анонимен

преди 9 години

до 4Значи и малко филми си гледал. Ако си изгледал толкова филми колкото мен...повярвай ми и филми няма да ти се гледат.

3

отегчен

преди 9 години

мисля ,че интернет яко взе да ми омръзва...намирам положителни емоции във филмите,които мога да тегля безпроблемно и любопитните факти ,които ме интересуват....всичко останало ,като *** социални мрежи,некви скапани контакти виртуални и тем подобни простотии са ми дошли до гуша...

2

Анонимен

преди 9 години

Ще ви кажа едно- човекът в интернет толкова много се е презадоволил, че даже и новите филми не му харесват, защото е видял всичко като филми на тази земя. Вече му е интересно само порното с някоя нова чаровна аматьорка и то за 2 пъти максимум( 2 марийки шепови) . На другия ден иска нещо ново като героиня.Четях много книги.... преди 20 години започнах да чета, когато бях на 15. Изчетох може би 500 книги и всичко взе да ми става безинтересно в света на книгите....колкото и класически да са.

1

Анонимен

преди 9 години

Порно. Какво друго. И то аматьорско порно. Така човек си набива злобарката имайки чувството че е в действителост на неподправената сцена, а не сред изкуствени порно звезди.