12

Гранотен

преди 9 години

Аман от неграмотни коментиращи! Asia е географско понятие и на български се пише Азия, Air Asia обаче е търговска марка и на български се пише така както се произнася в оригиналния език, в случая ЕрЕйша.

11

Анонимен

преди 9 години

Очакваме да го открият още няколко пъти, след което всичко да се потули.

10

Даола

преди 9 години

ЕърАзия или поне ЕърЕйжа - така е правилно на английски.. Има и женско име Ейжа.

9

Анонимен

преди 9 години

преди 2 часаНа български се казва Азия. Ейша - такава дума няма.------Хехе, големи "българи" голямо нещо. А за българите на ферибота викахте , ко са търсили там :)Точно еърЕйша се произнася, учете езици бе

8

vanko

преди 9 години

Някои неща си ги измислят медийте.Уж намерили самолета апък не е намерен.Уж са видяли в морето сянка наподобаваща формата на самолета - А не са проверили и не е намерен ..Уж 40 тела извадели и продължавали още да вадят а се оказва ,чеса само 3 и още някои дребни неща и били намерели самолета ми покажете го бе умници май самите те незнаят кво са намерели и за да заблудят близките на хората си измислят .....

7

Иван

преди 9 години

И този самолет е бил отвлечен от САЩ всичко е инсценировка после пак ще го взривят над Украйна за да обвинят мирните проруски сепаратисти в отцепилите се райони, че те са го свалили!!Самолета който падна над Украйна беше взривен дистанционно и беше платено на стотици холандски семейства да лъжат, че близките им са се качили на него предния ден!Браво на Путин!

6

Анонимен

преди 9 години

Hm, tu go ima, tu go nqma pustiqt mu samolet...

5

Марин

преди 9 години

До 3За съжаление няма и дума AirAsia, а имената не се превеждат.

4

Анонимен

преди 9 години

1,2,Намерили са няколко останки и тела на загинали, но самият самолет още не е намерен.

3

братчед на Алов

преди 9 години

Правилно,какво толкова си дават зор,след празниците пак ще ги търсят,онези вътре ще чакат-то каква им е работата...

2

Анонимен

преди 9 години

На български се казва Азия. Ейша - такава дума няма.

1

Анонимен

преди 9 години

Преди няколко часа писаха - намерихме го!Сега какво се оказва - намерили само врата и люк и три тела, за които въобще не се знае дали изобщо са от самолета!