5

тцЪ

преди 9 години

Българското кино се нуждае от свестни сценаристи и актьори, умеещи да играят пред камера.

4

bolbov

преди 9 години

Имаше една държава НРБ,тогава имаше и кино и много други неща.Не е толкова трудно с много талант и труд и малко пари да направиш добър филм трябва обаче и да го покажеш на някого,а в РБ няма кина няма и зрители.Защо ли?Защото много некъдърници от онези времена,включително и кино дейци ровеха с рога и копита да ликвидират онази къщичка. "А сега накъде"не филма на Рангел,а реален живот в РБ.

3

_

преди 9 години

Глупости.Трябва изцяло да се премахнат субсидиите за кино. И без това се раздават шуробаджанашки. А маститите ни кинодейци да се научат да снимат с жълти стотинки. Както и да произвеждат продаваем продукт.Алтернативата е да се дават дребни суми до 50 хил. лева на множество проекти, с идеята, че все отнякъде ще изскочи заекът. А не както досега сипят милиони на единици заглавия. Но няма какво да се лъжем българското кино е като цяло некадърно; а да се хранят некадърници е безпредметно.

2

Анонимен

преди 9 години

нали има турска

1

Анонимен

преди 9 години

Дайте първо да оправим *** в която живеем и тогава да мислим за развлеченията от който можем да спечелим някой лев в кавички