6

Boko

преди 9 години

Do Теодора ДрагоеваKak ne te e sram be Tolkova nisko li ste padnali che pishete za nai golemia Amerikanski *** deto stana izvestna s *** film.Ili za tebe tova e varxat?

5

я млък!

преди 9 години

Най - яките и точка по въпроса,няма по - големи тренд мейкъри от тях , много стилни и двамата ,изглеждат страхотно!Злобните пръчки и пръчковци да не се обаждат!

4

Анонимен

преди 9 години

Каква поредна разтърсваща новина, благодаря днес.бг!

3

Ценител

преди 9 години

Браво!Много са красиви!Ким е супер!

2

Анонимен

преди 9 години

Цялата минала година занимавахте целокупното гражданство със *** на някаква т.нар. звезда. Не Ви ли омръзна? Престанете вече! Има толкова неща, за които си струва да пишете, вместо това ни занимавате с простакеси. Сядам пред лаптопа да се информирам и ако мога да споделя мнение. Поне тази година оставете на заден план и наши и чужди, нарекли се "звезди", само защото са имали възможност да се чекнат и да показват грозотиите си.

1

Маркетинг

преди 9 години

Нормално за тия двамата - Ким Кард не е постигнала нищо и си търси нова евтина реклама.А този (псевдо)-рапър с влечение към поп звучащи генгста-хитове от доста години не върви ,та и той в рекламата . Да вземе пример от 50цента - цяла империя създаде за 10 години.А този .... нищо ! Въпреки,че е от около 20 на сцена !