23

Др. М

преди 9 години

Въоръжените имигранти се наричат нашественици.

22

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До МОРЯКОтговорът е много ***, но за умни хора.Имаш входна виза за САЩ,нямаш проблеми. Нямаш виза, седиш си на кораба.Плюс това има и друго положение, ако слезеш на брега, може и вече да не се върнеш на кораба.А в Русия, никой не остава при гладните и пияните.Най много да забърше някоя рускиня, и това е. И веднага 25 *** комуниста са ти наслагали плюсове. Много ясно, щом става дума за Русия.

21

Кикс

преди 9 години

Още 700 кукувичи яйца в европейското топло гнездо...

20

?????

преди 9 години

а бе хора вие на празнувате ли стига с това партийно разделение ако продължаваме така с таз омраза до 10 години няма нормален българин да остане тук ,а само вождове и племена като герб,бсп,дпс,атака и още измислени нови герои борещи се за унищожението на народа си.......

19

!

преди 9 години

Ислямизмът е параван за юдаизмът-религията на талмуда,която се стреми за световно господство под антихриста.Ако "ислямизмът"бе заплаха за Европа,то защо не се подкрепя Сирийската армия водеща най-голямата война срещу ислямиския култ от наемници?В резултата Европа се пъни с имигранти.Колко прие"Израел"?

18

Ислямистка ЧНГ Европ

преди 9 години

Ислямистите започнаха пряка атака срещу Европа чрез тероризъм. По най-последни данни, фериботът е бил подпален умишлено. Турци и иракчани са се държали грубо с останалите пътници, нанасяйки им побои. Узурпирането на Молдовския кораб край Корфу, потвърждава атаката на ислямистите. Европа е време да се събуди. Кървава ще е Европа през 2015 година. Някой още има ли съмнение от вредата на гейовската Европейщина заляла Европа. Таркатите одобрители на Европейщината избягаха от България. -

17

МОРЯК

преди 9 години

ДО Mr.STARBUCKS,Не знам на английски ли да ти пиша или на български, но все пак ще предпочита български. През моята 35-годишна кариера на кораб ще ти кажа следното - В Русия понякога не съм излизал, защото не съм искал, а в САЩ не съм излизал, защото не са ме пускали( не само мен, а целия екипаж).

16

x

преди 9 години

Следователно...всички имигранти трябва да бъдат приети за да се заличи християнската цивилизация или което е останало от нея и се унищожи национализма и границите.Имигрантите не се пускат сами,пускат ги законите наложени от хора,които целят това.

15

x

преди 9 години

Първо-много от тези хора са може би невинни хора бягащи не от добро.Второ-държавите имат граници и закони за приемане на бежанци,но...що се отнася до Гърция в частност е достатъчно да си припомним как Самарас си продаде душата като започна терора срещу гръцка националистична партия за което бе награден от тези на които служи:forward/articles/188956/european-jewish-congress-awards-greeces-pm-for-ban/И това бе партийното поръчение за цяла Европа.

14

ХХХ

преди 9 години

Най - лесния начин да се вкарат в Европа терористи ....прави се сцена на "заложническа криза" после добрите като спасят "заложниците" естествено ще ги настанят в лагери из Европа .....и със сигурност те няма да са терористи понеже са били "жертва" .....аз ако бях щях да тествам някой нови торпеда докато тоя кораб още плава !

13

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До Анонимен22Рано сутринта е ходил до най близкия БСП клуб , да му дадат текстовете за днес :)

12

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Винаги знам какво да напиша, за да преброя ,колко Сърпове и Чукове има във форума :)

11

до Mr.StaSUCKS

преди 9 години

"Защо да не ги пуснат в Русия."Защото Русия сама взима решенията си кого да пуска на своя територия и кого не, така правят суверенните държави, които не членуват в съюз, който да ги задължава да се пълнят с камилари и африкански шебеци и не са толкова нагли като САЩ, които раздават акъл за човешки права, защото са спокойни, че Атлантическия океан е достатъчно голям, за да ги пази от идването на бежанците.

10

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До Хан Крум Дай Боже, ще си купя апартамент на "Красная площадь" ,и всеки ден ще ходя да наглеждам мумията дали не се е събудила.

9

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До Кукуруз Защо да не ги пуснат в Русия. Нали джуджето е най хуманния човек, води всички световни класации .А това за реките от долари, незнам кой ти го е разказвал. Но истината е , че заслужено получаваш за труда си. И за да бъда деректен, направо да ти кажа, ако не си бил в Америка, или си виждал само на пощенска картичка, по телевизията или от филмите РОКИ и Рамбо, моля не пиши коментари от серията ***.

8

Хан Крум

преди 9 години

До Mr.STARBUCKSнавик..стар навик..много скоро,НАИСТИНА всички ще бягат към Русия и ти ще го видиш ствоите очи!

7

Shark

преди 9 години

Щом има емигранти, още повече въоръжени, да си отиват откъдето са дошли. За да идат въоръжени точно по празниците значи нещо се е замисляло, нали знаете че никой не си купува оръжие ако не смята да го използва. Да вървят на майната си. нямат равни да провалят празниците на хората. Сега маса хора вместо да са с близките си за нова година ще се занимават с тях, и пак заради пустата евротолерастия. Пфу!!!!

6

Карл Дьониц

преди 9 години

Първи и втори апарат - огън.

5

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Абе що не се обясни на тия хорица, че най подходящото място сега за тях е Русия. Земя необятна, рубли сега колкото щеш. Чичко Путин добър човек.А все теглят към Старата и изнемощяла Европа.

4

Анонимен

преди 9 години

do 4 ti ami ako si ti tam edva li she ti se poiska da se potopi.Stiga ste razdavali pravosadie koi da jivee i da ne jivee.!!!tezi hora zaslujavat da jiveqt tolkova kolkoto i vie,taka 4e ne mi sa praveta na Bog!!!