23

Анонимен

преди 9 години

Този на снимката е Ентелегентно прасе и благодарение на *** стана дупетат,а сега ръси глупости по телевизиите.Образец на политиците у нас.

22

Анонимен

преди 9 години

примерни визитки: Иван Петров - инженерЛюбен Дилов - син Този с професия "син" сега ли разбра що за стока е внука на Кольо Л....то?!

21

Да

преди 9 години

Едни и същи *** вече 20 години тормозят,грабят и лъжат народа...ама и ние яко сме заспали и още ги търпим.

20

NACO

преди 9 години

Защо,чак сега г-н Дилов??? Вече е КЪСНО! РАЗКРИТ Сте!

19

Анонимен

преди 9 години

Гощу, влезе в тази коалиция защото е политическа*. Колкото до интелигентен мъж , да, обува си чорапите на бос крак. Много е интелигентен щом реши да се изявява с ***. Там е пълно само с интелигенти.

18

Torro

преди 9 години

Дилов Надуши мръвка и под формата на "Съвети" и сравнения се оптва да узурпира оситотялата откъмто КТБ и КГБ партия/групировка. Ще го кара на изпарения до новите избори но току виж Гергьовден прескочила в следващия парламент в коалиция с Атака или ПФ.Браво Дилов, браво син (на партията)...

17

Онанимен

преди 9 години

11, в голяма грешка си. Бареков е на отчет в ДС и зад него стоят много силни структури в държавата. Той е просто кукла, която задкулисните комунисти и силни в ДС да извадят и да играе по свирката им за постигането на техните цели. Такива са още Янето (на него е кръстена единицата за тъпота - 1 Ян) и Воленчо.В близкото минало ВСИЧКИ, замесени по някакъв начин с групи хора (тв, радио, ако щете обществена тоалетна) са били на отчет. И имат ръководител, той също и така...

16

Мафията

преди 9 години

2004 г. общинският съветник от Гергьовден Любен Дилов-син внася предложение да се отдаде на концесия пространството пред Народния театър. В интерес на заведения на Слави Бинев. Дилов и Бинев са бивши съдружници

15

Анонимен

преди 9 години

Бареков повтаря съдбата на Волен. Благодарение на личните си качества, те успяха да вкарат в парламента куцо и сакато, хора, които и в най-смелите си мечти не са предполагали да станат депутати. Сега лапнали кокала, напускат лидерите си моментално. Каквито и недостатъци да имат Бареков и Сидеров е ясно, че предателите в България никога няма да свършат.

14

ИСТ

преди 9 години

България без цензура на Бареков - партийката зачената в ГРЯХ с мръсни пари АБОРТИРА.

13

ХА ХА

преди 9 години

Не ви трябва новогодишна програма! Съберете ги всички клоуни от ББЦ, и ги пуснете да плямпат на живо! Шоуто е гарантирано!

12

Анонимен

преди 9 години

Българска поговорка в модерен вариан:Гарван гарвану око вади!

11

Анонимен

преди 9 години

До до 2БАРЕКОВ ЛИДЕР? ХАХАХАХАХААА

10

до 2

преди 9 години

Не си много прав. Бареков , успя от нулата ,от кръчмарски водещ , да стане водещ журналист, шеф на телевизия, лидер на парламентарно представена партия, евродепутат и милионер. Хич не е зле , за един инфантил. Отделно има дарбата да е лидер и добър оратор, както и доста контактен човек. Малко политици имат дарбата да говорят пред хората. А ,че е комплексар, лицемер и общо взето долно човече, това не никой не го отрича.

9

Анонимен

преди 9 години

Дилов срещу Бареков - Хърбел срешу Щърбел. ***-интелигентинът Дилов се прави на остроумен с помощта на интернет. Иначе е кух като бостанска тиква.

8

Х

преди 9 години

Бареков говори като дете на Цветан Василев и Пеевски.Беше адекватен до като Василев и Пеевски не се разведоха.Кято дете на разведени родители това е нормално.

7

Анонимен

преди 9 години

На тая държава й трябва - три дена бензин да вали и на четвъртия ден гръм да удари.

6

циника

преди 9 години

Голям интелигент е любен дилов-син - цял живот живее от името на баща си

5

АЗ

преди 9 години

ИМАМЕ НОВИНА!!!

4

Анонимен

преди 9 години

Ето този фъфльо, сутринта съжали политиците, че какво като имат нови автомобили, нали са се возили по същите пътища !