32

тъПУ

преди 9 години

малайзия-малейжа, азиа-ейша. Как така?

31

Анонимен

преди 9 години

Не е "Ейша", а "Ейжа" е транслитерацията. Или направо го пишете Еър Азиа. Горките хора и деца на тоя полет! Мир на душите им.

30

Алекс

преди 9 години

Инаще едно готъино епизодче на Саут Парк кадето бяха направили гфотина теория за конспирациите на правителството и съм много съгласен с нея. Катоп гледам как лъсват всякакви свършени тъпотии свързани с какви ли не важни и тайни материали ми става смешно как само извънземните и катастрофите ги покриват с невероятно умение. ?Както винаги бръснача на Окам е най-добрия подход. Много по вероятно е някой *** да е свалил самолет по погрешка, отколкото агенти да проведат такава съвършена операция

29

2013

преди 9 години

Иване, Иване, много си зле... Намерили били перфорирани паспорти - значи са се качили мъртъвци :). Ами и аз имам перфориран паспорт (плюс валидния) - просто защото имам неизтекла виза в стария. Повечко попътувай, и по-малко клипчета със зомби, рептили и ХАРП, че ще изперкаш съвсем :)

28

msimov

преди 9 години

До Иван путинофила!Първия самолет не беше с холандци и то стотици да не говорим колко месеца е преди втория инцидент!!!Стотици семейства холандци са изпратили близките си на самолета да не говорим че е имало един куп светила по-въпросите за СПИН!!Тата е на всички тези семейства холандци им е платено и това е най-голямата конспирация целяща да очерти мирните пропутиновски терористи в Украйна и самия нететорист Путин!!!!Путин е за разстрел както и пропутиновските терористи в Украйна!

27

Анонимен

преди 9 години

СЪЩАТА РАБОТА КАТО СЪС САМОЛЕТА В УКРАЙНА СВАЛЕН ТО РАКЕТА ЗЕМЯ-ВЪЗДУХ!ТУК Е БИЛО МОРЕ-КОРАБ-ВЪЗДУХ!

26

Анонимен

преди 9 години

Уффф и аз взех, че сбърках явно е заразно :), да се чете Еър Ейша.

25

Анонимен

преди 9 години

Няма такава компания Еър Айша, когато човек претендира да е добър журналист, трябва да има и добри познания, така много олеква. Бог да прости хората на злополучния полет.

24

ndnd

преди 9 години

каква е тайзи "Аиша" бе , нали на Азия си викаме Азия , акои викаме айша кажете , да пренапишат учебниците и картите , да няма объркване

23

бг

преди 9 години

Не могат да заведат дело защото има тайно спорузомение да не се злепоставя новата кандидатка за ОТАН.

22

бг

преди 9 години

На български е Азия,а на езика на Блумберг е Ейша.

21

Анонимен

преди 9 години

До ИванАбе човеко, ти наред ли си с главата? Аз живея в Холандия и знаеш ли какво беше на летището в Амстердам? Беше ужас. Преподавател от моя университет загина заедно с жена си и дъщеря си -отивали на почивка. Ходи обяснявай на близките им и синът му, сега пълен сирак, конспиративните си теории. Нямаш срам!

20

Анонимен

преди 9 години

Ей скапаняци, изписвайте нормално името на компанията, какво си чепите устата. Няма континент Ейша.

19

Контактьор

преди 9 години

До края мислех че и този път са отвлечени от извънземните. Разочарован съм.

18

Сис

преди 9 години

Ванка а ако и ми обясниш как от азиатци , каквито бяха в по - голямата си част пътниците на малайзиския самолет, труповете са им станали европейски ще те призная. А това че ти други езици не владееш за да четеш западни медии не означава че темата не е широко коментирана там, ама не е на руски

17

chocho

преди 9 години

pomislite na grupa "hora"minali prez el.mediite se tirajirat kato istina. tova neshto manipulira ob.mnenie.Nqma znachenie, kakva laja se tirajira.

16

offfuck

преди 9 години

За сетен път се убеждават че сте толкова начетени на тема Русия че не е истина и как всичко знаете и разбирате а живеете още с мама и тати и само дрънкане зад клавиатурата браво

15

Иван

преди 9 години

До АнонименЯ си помисли защо западняците отначало много искаха да бъде разследван случая с взривения самолет над Украйна, а после изведнъж замлъкнаха(явно и те са разбрали истината)

14

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 11Даже не можете да си представите колко истински роднини може да ви намери ЦРУ или Мосад или които и да са други... Хем ще реват и ще се тръшкат...някои може и да се самоубият ако им наредят.

13

до Иван

преди 9 години

Ванка дадох + на коментаритети защото ме разсмяха от сърце.Весели празници Ванкаа :)