5

MUSIC FAN

преди 9 години

До АнонименО, Велики Творецо на страхотна музика и активен борец против фашизъм и капитализъм, скрий се в дупката от която си изпълзял.п.с. Страхотни ODD CREW

4

Хобит

преди 9 години

Краудфъндингът е супер справедлив начин за финансиране - хората се включват по желание и получават насреща, каквото са избрали срещу съпорта си. Готино е че български групи, а и не само, опитват този световно популярен модел на финансиране, в който могат да се включат не само българи - който иска може да го направи, както направих и аз - може 1 може и 100 долара по желание е :)

3

гроб

преди 9 години

и аз търся 35 бонакъде да си открия дарителска сметка с смс-и

2

комунизма си отиде

преди 9 години

адски трагична новина. реално 35 бона са цялата група да се хване да работи на заплата за 5 месеца и да си самофинансират хобито, както го правят всички музиканти по света в техния стил- a jay job. пример - 5 човека по 1500 лева на месец = 7500лв. по 5 месеца = 37500. отделно всеки месец да пряват по един концерт са допълнителни 10 бона към цялата сума. а ако пък работят на същата схема една година ще изработят най малко 120 бона. така че стиха с тези пионерски схеми. gat a job!

1

Анонимен

преди 9 години

*** имитаторчета, само копират яки парчета, при това доста нескопосано.Ама нали тарторчето е синче на Активния борец против комунизма - Васко Трътката.