9

доброжелател

преди 9 години

Важното е че българите се спасиха

8

ha ha

преди 9 години

Пътувал съм много с фериботи, и за първи път чувам, че може да се спи по колите. Където съм бил след като си оставя колата помещенията се заключват и нямаш достъб до превозното средство докато не дойде време да се слиза, обясняват го с това да не се краде от колите.

7

Анонимен

преди 9 години

Има и 2 жертви от спасителния екип от Албания. Издирваните до момента са 40, от които 32 са гърци.

6

Анонимен

преди 9 години

Не е трябвало да ги спасяват, нарушава се регламента!

5

Анонимен

преди 9 години

Корабът е бил тип ро ро ферибот,който е предназначен за превозване на ПТС и е можел да превозва до 28 пътници.През 2009г.е ремонтиран и преустроен за превозване и на пътници.На него са се намирали голям брой цистерни,превозващи зехтин за Италия.Една от версиите,която казват по гр.тв.е,че цистерните се опирали в тавана на кораба и са се получили искри,а от там и запалването,но това е само предположение до момента.

4

Sav0ya

преди 9 години

никой не се вози без пари, само някои са отчетени по списък, други отиват в личната касичка (и там и италианските и гръцките власти могат да "разследват" колкото си искат, един дол дренки). "Важния" да не се притеснява от инвазия от цели 80 пасажери, които са в състояние да си платят за пътуване за Коледа с пасажер в Адриатика. България е последната дестинация за "плъзване" за тях...

3

Ангел

преди 9 години

Е поне тази трагедия разкри схема за превоз на нелегални имигранти.

2

дедо Ташунко

преди 9 години

Всички превозни средства - автомобили, камиони, самолети и предимно морски съдове от години се ползуват за превоз на нелегални емигранти. Трафикантите печелят милиарди, нещастните хорица рискуват живота си. Убеден съм, че пожара в трюма е предизвикан неволно от някой афганистанец. Била е необходима само една искра, за предизвикване на пожара, например щракване на запалка да се ориентира човек в тъмното.

1

Анонимен

преди 9 години

Гръцки шофьор заяви пред телевизия "Скай", че не е имало сигнал за тревога и поради тази причина са загинали негови колеги, които са спели в своите камиони-------------------------В гаражното отделение е абсолютно забранено да се спи, яде, и други подобни! Кой ги е пуснал в гаражното? И как така 20% от пътниците са нелегални? И това се случва между две европейски държави! Значи единия балък ще плаща 100 евро за билет, а другия тарикат ще се вози без пари?