19

Анонимен

преди 9 години

В София климата е много по-тежък, но всичката техника чисти там и няма непочистено.

18

of

преди 9 години

до 23, А хората който пътуват за работа? Пътя сутринта там си беше проходим..

17

Анонимен

преди 9 години

Еми няма... А в североизточна може ли ?

16

До Х

преди 9 години

Така е. Но не във всяка къща. :)

15

Х

преди 9 години

До Софиянец-пенсионер Абе старче от София ,ще дойде Мшелин и някой ще остави местните велможи да преговарят с него.Всичко се решава в София.

14

Веско

преди 9 години

Има на всякъде зима и навявания-само,че населението в цивилизованите държави когато в прогнозите се каже ,че има опасност от навявания хората чисто и просто не тръгват-имат акъл.При нас е обратно:"Те ли ще ми кажат" това е разликата!

13

Анонимен

преди 9 години

Той израз направих само за "комуно-социалистическа губерния". Струва ми се, стига вече да споменува миналите термини. Не става за нашето време.

12

Софиянец-пенсионер

преди 9 години

Искам само един малък пример, но много показателен , защо в Северозападна България са бедни . Във Видин пристигна най големия производител на гуми -Мишлин и искаше да купи завода . Но местните велможи искаха огромен рушвет и нищо не стана . Сега имат завод в Румъния . Така , че за всичко сте си виновни вие другари с вашите чугунени глави .

11

Х

преди 9 години

До социолог.Все си мислех ,че социолозите имат поне малко акъл и не са толкова платени.Кога бе тъпчо по време но бай Тошо са откраднати над 4.5 000 000 както по време на вашата мафиотска демокрация?

10

социолог

преди 9 години

Северозападна България е комуно-социалистическа губерния . Там не признават нищо освен бай Тошовото време на кражби и мързел . Кой да ви изчисти улиците и тротоарите , сигурно някой от Пловдив да дойде . Стягайте се и се оправяйте , или викайте неволята .

9

макето

преди 9 години

навънка е страшен студ -16 градуса никой да не излиза без шише ракия у джебо я кат по зиморничав съм сложил две хи хи хи

8

pipi

преди 9 години

До селтакДобър съвет,така ще направя!

7

Анонимен

преди 9 години

теа е положението, аз съм с 4х4 и нямам проблеми, купувайте си истински коли - субару, мицубиши, ауди, все с надеждни системи за висока проходимост!! Газ на колата, капитане, мачкай преспи, мачкай пътна ***, удри, че ги смачкам всички ледове!!

6

Анонимен

преди 9 години

МВР - Не ползвайте тел. 112 и не излизайте след залез слънцеМЗ - не ползвайте общинските болници, пътувайте до областните ако от АПИ позволяват товаМЕ - не ползвайте електричество, няма да ви останат пари за данъци, ДДС, акцизи, такси и др. публични вземанияМП - не се съдете, никой не може дори да предположи как ще приключи товаМФ - не влагайте парите си в банки, никой не знае дали ще си ги получите обратно

5

Анонимен

преди 9 години

добре няма да пътуваме, но на кои да дам телефоният номер на шефа да му се обади, че днес няма да съм на работа и да му каже да не ми реже от заплатата.

4

аз

преди 9 години

Бягаите от България много бързо, колкото по-рано, толкова по-добре!

3

bmw e30 racing

преди 9 години

ми така е като карате жалки японки - една Е30-ка или Е36-ца ще направи преспите на пастърма кайцер!

2

Анонимен

преди 9 години

Освен това, не звънете на 112, че и той не работи,а дори и да работи, докато мякащата която ще ви вдигне и разпитва като обезумяла,може някой да ритне камбаната.

1

селтак

преди 9 години

Стойте си у дома , и си пийте виното ,за да нямате проблеми !!