64

Рехурматорски блок

преди 9 години

Не ви вярвам. Като гледам телевизиите това дето го пишете не е вярно според техните снимки. НА ЕДНО МЯСТО ДАЖЕ ДАДОХА СПРЕНИ КОЛИ,СНЕГА ВАЛИ, А ТЕ ИЗЛЕЗЛИ ОТ КОЛИТЕ ИКАТО ПОДХВАНАЛИ ЕДНО СЕВЕРНЯШКО ХОРО ИГРАЯТ ЛИ ИГРАЯ И СЕ ПРОВИКВАТ;,,ИСКАХТЕ ДЕМУКРАЦИЯ, НА ВИ ДИМУКРАЦИЯ И И И ХУ, ХУ, ХУБАВО СЕ НАДЯНАХМЕ!

63

k

преди 9 години

A SYPERMENITE I SUPERZENITE KOITO NI YPRAVLIAVAT STIAXA DA LOVIAT SNEZINKITE VAV VAZDYXA.BEZBOZNIZI.

62

pet

преди 9 години

*** Попова каза че това е лъжа и няма такова нещо.Управляващите живеят в друга държава.

61

Дъни

преди 9 години

Защо ченгетата трябва да затварят пътищата, къде са тъпите даяджий, няма кинти в снега и си седят на топло в офисите на телефон да дават акъли и съвети вместо да помагат дори и с лопати!Кой ли политик ще събере смелост и ще ги разкара цялата пасмина лапачи и търтей?

60

Бивш граничар

преди 9 години

В подобно времи ,в кра на февруари 1983г.ме назначиха за старши на група и да завземем лятната застава на връх Ком. От София никой не искаше и да чуе,че времето е непоносимо.Момчетата се изпоразболяха,аз на другия ден пиках кръв.След десеттина дни подадох рапорт за уволнение. Взеха го за провокация и ме уволниха без една стотинка в джоба.От тогава проклинам всичко. Тази държава е за Хага.

59

Анонимен

преди 9 години

Из цяла България имаше метални заграждения срещу снегонавявания от соц. време, защото тогава имаше държава и хора , които си разбираха и си гледаха работата. Изтъргуваха ги за скраб и сега това е резултатът.

58

Анонимен

преди 9 години

МВР - Не ползвайте тел. 112 и не излизайте след залез слънцеМЗ - не ползвайте общинските болници, пътувайте до областните ако от АПИ позволяват товаМЕ - не ползвайте електричество, няма да ви останат пари за данъци, ДДС, акцизи, такси и др. публични вземанияМП - не се съдете, никой не може дори да предположи как ще приключи товаМФ - не влагайте парите си в банки, никой не знае дали ще си ги получите обратноМО - няма такова министерство и затова не дава никакви препоръки към подопечните граждани и селяни...Баце сигурно се готви за новогодишен футболен турнир. Добре че поне работ

57

снегорин

преди 9 години

Прав си!

56

снегорин

преди 9 години

Батка , ти да не си от Бургас нямам идея кой кво би ти носил ама аз лично не бих ти носил и ти си знаеш тук става въпрос за непочистените пътища от оная дебелата !!!

55

снегорин

преди 9 години

Сигурен съм че шмърка то иначе как такова прасе ще ми говори ппо ТВ ?

54

снегорин

преди 9 години

А стига бе НАТО или ГЕЙСКИЯ СЪЮЗ няма ли да прати гейска помощ?

53

Б.Б.

преди 9 години

Матряло си е матрял ....аз като им кааааам да си стоят по гъзовете ...те укнали у къро ! Еми баце нема как да даваме пари да те отърваме !!

52

qd me e

преди 9 години

v motnana ima 5 sm ...... :(

51

Анонимен

преди 9 години

И тука и във Франция тоя народ пътува ли пътува. То му се говори, то не слуша. Това са пълни тъпотии да се обвиняват снегопочистващите служби. То си има поговорка нашенска - Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Това са само пътуващи селяни с натоварени коли от село.

50

Анонимен

преди 9 години

Това пък въобще не е проблем за Северозападния район . Хората са свикнали и имат организация как да се справят с проблемите . Тях не ги плаши нито дъжд нито сняг . Тези на снегорините сигурно не са от техните и затова не знаят какво да правят . това е най богатия и уреден район в България .

49

пим пам

преди 9 години

До Анонимен 71Единствените които послушаха съвета на КАТ да не се пътува са СНЕГОРИНИТЕ!!!------------------------Със снегорините трябва да се внимава това може да е понареждане на Министерство на Отбраната все пак ние см бивша соц република от орбитата на СССР и днешна Русия.А до сега само руснаци а сваляли самолет със снегорин и то беше на скоро

48

Павлик Морозов

преди 9 години

Няма страшно другари от Лом , Монтана , Враца , Видин и т.н. вие сте печени и ще се оправите . Какво значи тук някакъв си сняг. Важното е партийната линия да се спазва , никакво предаване. И в студ и сняг ние сме на амбразурата .

47

Анонимен

преди 9 години

до 73.72 може да не е убав ама е прав.

46

Кестен

преди 9 години

*** софийски мри бе, и ти си потомец на някое село ама си забравил ...

45

тарамбука

преди 9 години

Нал се хвалеха ,че снегорините са готово само снега чакат,но какво стана