22

Анонимен

преди 9 години

Май в Северна Корея не е баш както го описва ***

21

Анонимен

преди 9 години

Сони няма да преследва никой за "пиратско копие" защото южнокорейците са достатъчно богати за да си позволят да купят 20 диска и да ги пуснат с балони. ЮК не е България , Русия или Судан. Там хората са образовани и добре платени. Това е топ държава. Само САМСУНГ И LG могат да ни купят и да ни продадат 10 пъти.

20

Анонимен

преди 9 години

С ръка на сърцето мога да заявя, че съжалявам, че изгледах тази помия. Това изобщо не е комедия, а пълна трагедия. Ако създателите на филма намират за смешно това как един лидер реве пред камерите и се насира в ефир, значи са объркали професията. Да не споменавам и че най-често срещаното нещо във филма беше героите да си натикват разни предмети във задниците. По-олигофренски филм не бях гледал никога, американския президент просто се изложи с подкрепата си за този филм.

19

Анонимен

преди 9 години

Супер новина! На първа линия. Иначе скука - в Либия горят 1 000 000 т. нефт в пристанищата Раслануф и Сидра, след атаката на ислямисти, избили 50 войници. Това в отговор на бомбардировки на либийската армия на позиции на ислямистите в Бенгази, Триполи, Мисурата и Сирт. Те пък заради унищожаването на летището на Триполи и ликвидирането на цялата гражданска авиация на Либия. Нападението вследствие на конфликта между Зинтан и Мисурата, предизвикал бомбардировки на египетски самолети. Там замесени

18

с.

преди 9 години

Малко е кофти да бачкаш за $50 на година,но така е в комунистическите кочини!Sony Pictures добре го наплякаха на Ким не знам кой си номер!Нека си го гледка филмчето пича!Така или иначе и той ще си замине в пламъци като Садам,Кадафи и други ***!Присъединявам се към коментар 24 и поздравявам всички русофилстични *** със същото!

17

Ангел

преди 9 години

Само незнам кой в СК ще може да отдели сумата от 50 млн. северно корейски вона които се равняват на 50 долара което пък представлява месечната работна заплата на един Инжинер за тоя филм.Само партийците и Кима ще могат да се наслаждават на филма който всъщност не е нито много скъп нито ще спечели Оскар.

16

Ангел

преди 9 години

Представяте ли си този култ на комунизма Северна Корея да се срине от някакъв филм.

15

Ето

преди 9 години

Как един филм сваля най-откачения диктатор!

14

Анонимен

преди 9 години

ЕДИН НЕМИТ ЧЛЕН ЗА ВСИЧКИ ***

13

Анонимен

преди 9 години

Много *** филм и 5 лева не струва...

12

Анонимен

преди 9 години

Да бе, сигурен съм че в северна корея хората умират да си дадат годишните спестявания за да гледат *** бълвоч. Още малко и органите ще почнат да си продават...

11

Анонимен

преди 9 години

В КНДР всички са измрели от глад, така съобщиха BBC и CNN през 1991 - беше им останал ориз за месец и нещо. Живи са членовете на Политбюро, явно те дават по 50 $ за DVD копие. Скоро и руската икономика ще се срине и Путин ще падне от власт. Нал тъй пишат журналята? Сал в *** токът не поскъпва!

10

Анонимен

преди 9 години

"Интервюто" на DVD върви по $50 на черно в Северна Корея...А на бяло? Пропагандата на ЦРУ-шниците е направо трагикомична. Кой в КНДР има заплата в долари? Та там са на два вида парични знаци - едните за местна употреба, другите за чуждестранни стоки, както навремето "Кореком" в България.

9

Анонимен

преди 9 години

"Въпреки мерките на правителството южнокорейци отново планират да пускат балони в Северна Корея. Този път с филма Интервюто."Да видим сега дали Сони ще ги преследва за пиратско разпространение, или ще има поредния двоен стандарт. В началото на месеца Сони уж се правеха на много зли и привлякоха ФБР да разследват разпространението на пиратски филми.

8

за 8

преди 9 години

Разбира се, че не е нужно да имаш компютър. Ако си чалгар го врътиш на плейъро, между два концерта на пайнерите.

7

Некой си...

преди 9 години

Сигурно се комбинира цяла фамилия и участват с равни вноски за да си купят диска?

6

Анонимен

преди 9 години

"Въпреки мерките на правителството южнокорейци отново планират да пускат балони в Северна Корея. Този път с филма Интервюто."Това мисля, че се води пиратско разпространение. Ако на създателите не им пука за печалбата, значи филма е създаден единствено с пропагандна цел. Абе що не ни пускат и на нас филми с балони?

5

Корееца

преди 9 години

Урааа ще събирам 10 години 50$ и ще си го купя,дано да го изгледам преди да ме хванат.....

4

Анонимен

преди 9 години

V KNDR UMIRAT OT GLAD PO-100000 DUSHI OT GLAD,RABOTIAT ZA 10 DOLARA NA MESEZ,NO SA GOTOVI DA PLASHTAT PO 50 DOLARA ZA DVD.SEGA PAK IMALI I KONPUTRI.DEZINFORMAZIATA E PALNA.

3

Анонимен

преди 9 години

"Интервюто" на DVD върви по $50 на черно в Северна Корея"С месечна заплата от 62$ виждам как севернокорейците ще се избият да си купят филма ахахха