6

Анонимен

преди 9 години

Прогнозите са за застудяване още от преди Коледа и пак ще има изненадани я кметове я снегопочистващи фирми, както разбира се ще има и "карачи" на автомобили с летни гуми или без вериги на местата където трябват. Пак ще има "закъсали" по хижите а какво правят там и коя чутовна сила ги е закарала да празнуват по места над 1000 метра само те си знаят(не че е лошо да се ходи ама после не трябва да се реве когато видят че е затрупано) Хайде със здраве и весело посрещане на Новата година

5

Анонимен

преди 9 години

Видин, Монтана, Враца, Монтана,

4

Вили

преди 9 години

До АнонименКоя София беше почистена? Почистени са само улиците, на които живеят важните клечки, ние газехме до колене в сняг. Толкова беше почистено, че ватманите слизаха да си ринат снега от релсите, и два часа пътувах до работа. Това ли е почистена София?

3

До умника 2

преди 9 години

Не знам дали си спомняте, но на 24-ти декември, преди някакви си 5 дни, температурите бяха към 15 градуса.

2

Анонимен

преди 9 години

В СЛЕДСТВИЕ НА ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ ТЕМПЕРАТУРИТЕ В ЦЯЛА ЕВРОПА ПАДНАХА ДО МИНУС 10 ГРАДУСА КАТО НА МЕСТА ПАДНАХА И ДО МИНУС 15 ГРАДУСА..В МОМЕНТА НАБЛЮДАВАМ В СОФИЯ СНЕЖНА ВИЕЛИЦА КОЯТО Е ПО ПРИЧИНА НА ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ.ТАКАВА ТОПЛИНА НИ Е НАЛЕГНАЛА ЧЕ ОТ ЖЕГА МИ ЗАМРЪЗНАХА МУСТАЦИТЕ.

1

Анонимен

преди 9 години

София е изчистена до асфалт,браво на Фандъкова.Не ми се мисли какво щеше да е положението ако беше Ореха на власт у такова бедствено положение.