35

На границата

преди 9 години

До Анонимен 34Ако министърът и главният секретар бяха постъпили като мъже, както казваш, сега граничарят щеше да бъде още жив и при семейството си. Да не дава Господ да гинат още граничари от такава "мъжественост" ...

34

Анонимен

преди 9 години

Поклон пред паметта на загиналия полицай, загинал при изпълнение на служебния си дълг! А оставката трябва да е една - на тоя Вучков! По-скапан министър никога не сме имали!

33

Анонимен

преди 9 години

POLIZAITE NI PREBIVAT PO ULIZITE,VZEMAT BAKSHISHI,A NIE GI SAGALIAVAME.

32

Елховчанин

преди 9 години

Асенов е изваден от колата във вода след `15 часа?Какви мъки са били, демократската държава няма един трактор да опъъне колата от водата.Кой е виновентези аколо Асенов или онези,които испродадоха 70 хиляди трактора за да забогатеят и сега да ходят на лов с супер джипове, а ние да се давим в деретата и наводненията без да има с какво да ти се помогне. Борисов що не прати хеликоптер по аварийте. Да поиска от Руснаците. те имат.

31

анонимен

преди 9 години

Сигурно сред коментиращите има полицаи , въпросът ми е отправен към тях и е напълно сериозен. Безхаберието ви се дължи на самите вас или шефовете над вас ви го налагат да бъдете такива? Аз лично досега от полицай нищо хубаво не съм видял , затова и живо ме интересува този въпрос. Защо полицията не е там където трябва да бъде и защо се превърна в това , което е сега? Не мога да обобщя всичко негативно в полицията само в едно мнение , затова така общо съм задал въпроса.

30

Тирири рам

преди 9 години

Как един преподавател по Наказателен процес в треторазряден университет става министър? Или физкултурник , адвокат по семейно право имаше ако не бъркам , един пикаещ в шадравани плевенски пияндуран, наззздддраааее Миков , една камара смешници, имаше и един с прякор мистър Бийн. Е за какво говорим ? Една камара *** и комплексари се упражняват като министри. Е нема оправия.

29

закони

преди 9 години

за разлика от конституционните,законите на физиката важът и за полицайте.

28

ДЕСАНТНИК

преди 9 години

Почивай в мир Асенов!Голяма е загубата!Съчуствам на семейството!Тези *** министри и секретари да се линчуват!Кой *** прати полицията да пази границата,като това винаги е бил приоритет на армията?

27

красналиев русе

преди 9 години

пулицай а нещо друго интересно

26

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 32Ами научи се да произвеждаш сирене и домати,а ако щеш и "болгарки"! Макар и унищожени тези производства няма сами да възкръстнат! Или не знаеш от коя страна се хваща мотиката и от какво се прави сирене,ама акъл и обвинения от такива,като тебе дал Господ! Направи или помогни Русия отново да купува,ако не всичко,то поне малко от това произвеждащо се в България!А за твое сведение,кой какви пазари е закрил,със сигурност не съм аз!А

25

Анонимен

преди 9 години

Дебел не е равен на силен - дебел означава, че не е спортувал. МВР на времето задължаваше всички - включително чиновниците да спортуват всяка седмица, спортен полуден се наричаше.

24

Анонимен

преди 9 години

Научете се как се произвежда нещо,произведете го,намерете му пазар..Иланкоолу, та кой закри руските пазари, арабските, латиноамериканските пазари за България? МВФ и СБ с помощта на местните ***. И досега в Москва търсят бяло българско сирене и вкусни домати - вместо тях джвакат *** на ЕС. СССР изкупуваше всичко произведено в НРБ - а то бе по стандарт, а не фалшификати от частни мошеници. И днес бормашина в Русия се нарича "болгарка", само че "Елтос" няма право на износ, минава като ре

23

Анонимен

преди 9 години

Искате да няма емигранти,искате да няма престъпност..Кажи го просто - искаме социализъм. Колкото по-рано дойде, толкова по-малко ще са клиентите на Белене и Скравена.

22

Анонимен

преди 9 години

Милиционерите бяха слаби -за да могат да тичат, светло-сиви и светло-зелени униформи, обувки тип цивилни, нямаха право да носят тъмни очила, нито да се виждат пистолета или белезниците - за да не плашат хората.Сега полицаите са дебели, за да бият *** - макар, че ги е страх, черни или тъмносини униформи, блестят белезниците, палки и пистолети на показ.

21

Анонимен

преди 9 години

Bravo na komentar 25! Tochno vqrno i korektno!

20

Анонимен

преди 9 години

До Austin PowersТакива като тебе пич ще си умрат,като овце без история! Факай си колкото искаш и когото искаш,ама сигурно чакаш на мама или тате 2 кинта да си купиш вмирисана баничка с извара и кафе в пластмасова чашка! Такива като тебе съм факал у земята над 25 год.А някой ден ще те факат и близките ти,най-вече предполагам децата ти,защото такъв факач,не може да не иска да фака и тях!Айде със здраве!

19

Анонимен

преди 9 години

Искате да няма емигранти,искате да няма престъпност,да няма ***,да няма богати или ако има,това да сте единствено вие,мразите лекарите,полицаите,военните и учителите,не обичате държавните служите,не добре образовани сте,мързи ви,но за сметка на това искате,искате и само искате! Научете се как се произвежда нещо,произведете го,намерете му пазар,вземете му принадената стойност,назначете още хора,плащайте им заплатите и тогава имайте претенции! Господ дава,ама в кошара не вкарва!

18

Анонимен

преди 9 години

"Догмите от спокойното минало не са адекватни на бурното настояще.Случаите са с висока трудност и ние трябва да действувме съразмерно с тях.Тъй като нашият случай е НОВ, то ние трябва да МИСЛИМ по НОВ начин и да действуваме по НОВ начин"Е... 1862г.??!! Актуално и сега..Abraham Linkoln.IInd.Ann. message to Congress.Dec.1,1862.

17

Рали1

преди 9 години

"другото е дали формата и съдържанието на тази операция,която стартира преди година и два месеца,е подходяща"-ВучковНаследството на предишното управление започва да дава резултати!Похарчени пари уж за ограда.400 000 лв.за наблюдение по границата!В България най-много се инвестира в полицията.Техниката била стара...И все пак за едни има,за други-не:"Audi A8-е марката на новите автомобили, която ще бъде използвана от НСО за депутатите в 43 НС.70 коли ще струват на службата 723 275 лв. без ДДС."

16

размисъл

преди 9 години

Оставка няма да реши НИЩО!Като чета- действуват "ПО УСТАВ", законни превозни средства отпреди 50+ години.Да се направят и приемат НОВИ правила:1.ПЪтищата?2.Техниката.3.ТОва еГРАНИЦА- да се финансира от ЕС.Важно е! Служителите да имат топли дрехи, всичко, което ИМАТ граничните от Италия, Гърция, Франция, Англия!4.Всеки да прочете словото на Абрахам Линколн( и на англ го има)" Когато обстановката и времето е ново, и НИЕ трябва да действуваме по НОВ НАЧИН! Догмите от старото минало не са АДЕК