541

Училище любимо ...

преди 9 години

До Елховчанин 748Защо си мисля, че думата "история" не се пише точно, както си я написал "историА", а така също и думата "лАятиница", както си я написал, не се ли пише правилно "латиница"? Там в гр.Елхово не сте ли ходили на училище?

540

Гьобелс

преди 9 години

За ония дето чакат предателя Горбачов и алкохолика Елцин и двамата *** на Обама - тейната мама!Само Путин е човекът, който е способен да измъкне от калта клетата ни държавица България! Иначе, ако чакате оная царевица, помощ от Америка, ще я дочакате, ама ще я видите първо през оня кривия макарон ...

539

Путьо

преди 9 години

Най добрия начин е тактическо ядрено оръжие в Източна Европа.

538

Анонимен

преди 9 години

Драги путинофили,каквито и глупости да пишете факт е, че на никого не му пука за вашия любимец. За нормалните хора той е същото *** като КНДР еквивалента си.Нито е първият, нито ще е последният повярвал си ***. Въпрос на време е да доразсипе Русия, естествено с помощта на САЩ и ЕС, после руснаците сами ще му отвинтят тиквата.Та така...

537

Анонимен

преди 9 години

До анализаторАко има други мнения готов съм да ги обсъдим!!!!лизаторите на путински *** дгд

536

:)

преди 9 години

След всички атаки и мизерии, рублата върви нагоре, а Путин е с 80% подкрепа. 1 Щатски долар = 50,9190896 Руски рубли.

535

проруска

преди 9 години

Нищо не може да го събори Путин!!!

534

анализатор

преди 9 години

И в крайна сметка какво ще получат (и дали наистина им минава през акъла какво ще получат) българите от Русия в случай на въоръжен конфликт, след като имат пет краварски бази на своя територия?АМИ ПЕТ БРОЯ ТОПОЛ М И ТО ГРАТИС!Ако има други мнения готов съм да ги обсъдим!!!!

533

из России

преди 9 години

До по России я всегда писал что Америка это только для Америки,чем раньше Bам дойдт тем лучше

532

Внимание!

преди 9 години

Умната, по-деликатно. Северно-корейските хакери ви предупреждават да се държите по-възпитано и културно.

531

Елховчанин

преди 9 години

Нищо лошо няма. Чрез Гугъл потърсете,,Тракийска култура,писменост и историа с Георги Бялков,, и ще разберете защо.Лаятиницата е също българска азбука.

530

ха,ха,хааааааааааа..

преди 9 години

ЗА КВО ДА АТАКУВАШ ПУТИН---КОЙ ВАДИ НОЖ НА УМРЕЛО КУЧЕ И... УМРЕЛ КОМУНИСТ?

529

Анонимен

преди 9 години

752, въглищата от Русия не са помощ, а сделка за осигуряване на електричество за Крим от страна на Украйна!

528

OMG_Lucker

преди 9 години

Да вземат Дянкофф за фин. министър. Тогава ще разберат... че сегашното им положение всъщност е било много добро.

527

Филю

преди 9 години

До из РоссииНе са нужни обяснения. Всеки, който употребява клавиатура, знае че съществува форумна етикеция. Известно е, че който не я спазва и не използва кирилица, няма да бъде прочетен от повечето посетители на форума. Затова, с маймуница се пишат глупости, които са извън темата.

526

ник

преди 9 години

В този линк ще намерите истината за неволите на Русияnovinar.bg/news/reaktor-na-badeshteto-ili-chista-proba-izmama_NDg1NDsyNQ==.html

525

из России

преди 9 години

До pozelenqla reptilka ты даже на болгарском писать не умеешь

524

из России

преди 9 години

До pozelenqla reptilka пожалуйста пишите хотя бы на болгарском чтобы я Вас понимал ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ГОСПОДА БОЛГАРЫ ПОЖАЛУЙСТА ОБЪЯСНИТЕ ЭТОМУ ГОСПОДИНУ ,ЧТОБЫ ПИСАЛ НА БОЛГАРСКОМ(СЛАВЯНСКОМ АЛФАВИТЕ)

523

Филю

преди 9 години

Добре, де! Не разбирам защо отношението срещу Русия се ограничава до отношение към личността на Путин? Той не е монарх. Както Обама, така и Путин е излъчен от партия. Партията "Единна Русия" има достатъчно поддръжници в Русия и едва ли ще прекрати дейността си след евентуалното сваляне на Путин от президентския пост. В САЩ републиканската им партия продължава да съществува и след президентството на Буш.

522

из России

преди 9 години

До pozelenqla reptilka пожалуйста пишите хотя бы на болгарском чтобы я Вас понимал