17

Анонимен

преди 9 години

12 До do 4Ходи ги разправяй тия на жертвите от "демокрацията" - Тунис, Египет, Либия, Сирия, Ирак, Украйна ...

16

Анонимен

преди 9 години

До EmТИ СИ ЗА ВЪЖЕТО БЕ *** ДОЛНО

15

Анонимен

преди 9 години

КОМУНИСТИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗБИВАНИ КАКТО ПОЛЯЦИТЕ В КАТИН

14

Анонимен

преди 9 години

След 9.09.1944 година до към 60-те години е било най-страшно.Милиционерите в районните управления са пребивали хора само по сигнал,че човека не е бил съгласен с комунистите.Милиционерите биели с чувалчета пълни с пясък по бъбреците.След около месец човека е умирал от вътрешно натъртване и кръвоизливи,без външни белези.Познавам трима братя,които са останали сираци.Баща им бил убит зверски от местни комунисти,защото не искал да влезе в ТКЗС.Човека е убит на полето по време на работа.

13

Em

преди 9 години

Няма нито един осъден на смърт от Народния съд,който да не е убивал-и то не един!

12

Анонимен

преди 9 години

Никой вече не се интересувал от досиетата?? Тая теза я развиват тия,които са вършили престъпления срещу българите на политическа тема. Комунистите казваха "Който не е с нас е враг,значи е против нас". Кметовете по населени места,както и кварталните отговорници /предимно комунисти и агенти на службите/ даваха характеристика за всеки било то за работа или за ВУЗ.При лоша характеристика човека или детето му преминават в трета категория според техните критерии.

11

vesko02

преди 9 години

Страдали са умните интелигентни хора,*** нагаждачи там отдавна са извън властта.Не така са нещата у нас,управляващи са бившите доносници и слуги независимо от членството и ориентацията на страната към ЕС.

10

Анонимен

преди 9 години

В БГ още управлява БКП-БСП-ДС. Примера е Сертов.Син на партизанин,кръстил синът си на партизанското му име Детелин,а при комунистическа "демокрация" Сертов е на върха на българското ФБР??? Абсолютна порнография.За 25 години комунистите си поизчистиха престъпленията които са извършили като убийства без съд и присъда,присъди с фалшиви свидетели,интернирания,концлагери,разбити семейства с милиционерски постановки,недопускане на инакомислещи децата им да учат във ВУЗ или да работят по специалността

9

Анонимен

преди 9 години

А имат ли немските граждани достъп до събираната информация за тях от сегашните германски тайни служби? :)

8

do 4

преди 9 години

Разправяйте ги тези на хора под 35 години- знам за какво иде реч. Нищо лошо? А защо не ги разкривате онези 33 000 като е нищо лошо. Разбираш ли- нагли сте, защото под шапката на някакви думи, които нямат никаква стойност като "национална сигурност" (каква национална сигурност при соца? та те Людмила съсипаха? ) вършите ГОЛЕМИ МРЪСОТИИ, гадове!

7

Анонимен

преди 9 години

Няма такова нещо никой не се интересува вече и не влиза в многото създадени музеи само водят ученици по задължение както навремето

6

Анонимен

преди 9 години

На колко години си?. Нищо ли не си чувал за Народния съд, за лагерите, в които са пращани xиляди съвсем невинни xора само за една дума срещу властта? Вземи малко попрочети , въпреки, че тези неща все още продължават и след 25 години демокрация да са държавна тайна. Мисля, че ако продължаваме да крием истината за онези времена не можем да вървим напред. Явно някой много иска това да си остане тайна.

5

7

преди 9 години

Тази статия е манипулативна. Никой вече не се интересува от досиета и ДС, освен една малка групичка, която маже дебело филиите, благодарение на тази манипулация.

4

rustam

преди 9 години

До varg Малка пикла но от много работи разбира, бре бре

3

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДС нищо лошо не е вършело, защитавало е държавата за разлика от продажните тиквуни сега която я убиват.Аман от тая мантра ДС що не питаш колко българи са убити от ЦРУ (повече са !)

2

Анонимен

преди 9 години

Xората се интересуват. А за нашето ДС нищо. Какви ги е вършело и какви са престъпленията му - всичко все още е тайна. А началниците им се втурнаxа да пишат спомени какви герои са и как са спасявали държавата. А за касапниците в лагерите - нищо. Просто за тогава това не се е смятало за престъпление , а за спасяване на строя и държавяата.

1

Анонимен

преди 9 години

Да интересно например мен ме интересува кво пише за Тиквуна и Мърхел ?