51

Анонимен

преди 9 години

До КокоДокато Крим е закачен за Украйна ще има проблеми. Но рано или късно ще се откачат,те точно защото се откачиха останаха без ток и вода. Главите им пълни със сърпове и чукове. Да вървят да целуват портрета на Путин на стената и ще им стане светло и топло.

50

Анонимен

преди 9 години

До зикоПутин пак се смили над тях и им дава евтини въглища. Що не им дадат от ЕС или янките.щото не са крадци като Путин. А Путин е като нашите манг.али - крадат и после ти продават откраднатото на половин цена.Затова само бой, еб.ан и сръбска музика за рашистите.

49

зико

преди 9 години

Тези хохли пак взеха да крадат. Тока за Крим е руски по трасето през Украйна. Нещо е закъсаха много, тези украинци, няма Дон-бас няма въглища. Путин пак се смили над тях и им дава евтини въглища. Що не им дадат от ЕС или янките. Да ама не ония не са свикнали да дават, те само вземат.

48

Монархист

преди 9 години

Доста хитро са го измислили. Режеш тока на полуострова и почваш да изнудваш братчето му за ресурси. Да видим до кога ще я карат така...

47

Анонимен

преди 9 години

Взеха да ми писват тези новини за Русия и Украйна. Нямаме си проблеми, че все ни занимавате с техните. Може ли всяка втора статия да е за Руси, Путин , Крим или Украйна? Адски сте зле, днес.бг- не сме Русия, че толкова да ни ангажирате с тях. На Бъдни вечер беяе същата работа- само русия и украйна. Днес се чества смъртта на войниците ни в кербала- само една мижава поснта статия, вместо да разгърнете материала. Е, то толкова си можете- друго е да препишете и преведете накриво

46

Анонимен

преди 9 години

vajnoto e vodku da est

45

ХАН БАЛГАРИН

преди 9 години

ДОКАРАЙТЕ 5-6 КУБИКА РУБЛИ И ТУКА ДА СА ГРЕЕМ, ЧЕ МАЙ ПО ЕВТИНО ИЗЛИЗА ОТ ДЪРВАТА.

44

Коко

преди 9 години

До йогибеар преди 8 минутиРусия отпуска 10 млрд. рубли на Крим. Това колко е - 4$?195 милиона долара са. В Крим живеят 2 милиона души. Световната банка отпусна на Украйна 330 милиона долара, в Украйна живеят 40 милиона души. Направи сметка, на кой по колко! :)

43

Коко

преди 9 години

До такатака преди -25 секундиНали им вдигна путин пенсиите. Ся тънат в охолство. Добре дошли в русия както се казва. И ние къв го ядем още къде се сближихме с тях.В Русия ток има, в Украйна няма. В Киев и още 5 области на Украйна също има режим на тока. Докато Крим е закачен за Украйна ще има проблеми. Но рано или късно ще се откачат, затова гласуваха хората. Всяко начало е трудно.

42

йогибеар

преди 9 години

Русия отпуска 10 млрд. рубли на Крим. Това колко е - 4$?

41

Анонимен

преди 9 години

СВОБОЪДА ЗА КАЗАН СВОБОДА ЗА КАБАРДИНО тук путлерската цензура е брутална

40

така

преди 9 години

Нали им вдигна путин пенсиите. Ся тънат в охолство. Добре дошли в русия както се казва. И ние къв го ядем още къде се сближихме с тях.

39

Коко

преди 9 години

До Размисли и страстиНяма милиарди професоре, досега Америка кинти не са дали. МВФ дава малко, но там знаеш, бой с камшика до посиняване. А колкото до Донбас и Крим, професор Вучков, дори и вие много добре знаете, че там живеят руснаци. Това, че не искат да ги управляват нацистите от Киев е нещо съвсем естествено.

38

Тихомир Томов

преди 9 години

До Бръмчо Пуснали им 199 волта при 33 херца !

37

Бранник

преди 9 години

43 Путята отдавна е луд (изкрейзил) за връзване, *** в москал тия отклонения са масово явление

36

Бръмчо

преди 9 години

Единицата мВт е миливат (една хилядна от ват-а). Стреснах се в началото, помислих, че иде реч за няква интегрална схема, а не за Крим!

35

Анонимен

преди 9 години

1.61 гном питински

34

Бранник

преди 9 години

до xx Бъркаш, бащата на *** е Голъм, а дедо му е бащата на Голъм мухахахахахахахаха

33

хх

преди 9 години

Действията на джуджето диктатор все повече заприличват на колегата му Ким от КНДР. След още един мандат в СССР2 границите ще бъдат затворени и всеки неудобен ще бъде пращан в ГУЛАГ или заличаван. Все пак дядото на Путин е бил готвач на Сталин, добре е възпитал сина и внука си как се управлява едно царство

32

Размисли и страсти

преди 9 години

Коко, ко, ко кокошко 38 Америка "само" им финансира държавата на украинците, то е много "скромно" някакви си милярди $.., но виж русия "помага" усърдно на Киев с окупация на земите им, вкл. въглищния район на Донбас, та да им го "дава" след това същия ***....