33

2014-трудната.....

преди 9 години

2015 още по-трудната година за туризма! Защото този бизнес се контролира от престъпници! Тези, които откраднаха онези 27 милиарда от общо 30 милиарда по време на приватичацията след пране някъде навън при идване на власт на Станишката започнаха масово пране на пари, но са *** и я докараха до бавно умиране на отрасъла. Ако не бяха *** щяха да вложат откраднатото в промишлеността, транспорта, селско стопанство, а те не са грамотни и сега се оплакват. ***!

32

ЖЖ

преди 9 години

Малко тик-такахте. Трябваше повече да се тиктака и повече санкций Разбирасе, всичко това подсилено с политически стойки и ще се върнат...

31

KOM6IATA

преди 9 години

Bratia i sestri Bulgari , 4estita Koleda ! A tuk v Antalya , otnovo rekord: 11,7 miliona turisti ( 2014 ) Ami taka e 6toto tuk minimalnata zaplata na edna kamerierka e 1000 Liri ( okolo 900-920 Leva ) A ne e 300-350 Leva , kakto e tam v BG. Edin 4ovek e napisal , 4e za edna supa e platil 10 Leva. A tuk v Antalya , v restorant blizo do plaja , edna supa e 4-5 Liri. V tsentara na Antalya , za 6 Liri moje6 da iade6 3 mandji ( naprimer supa , niakoia mandja i salatka ) Tri mandji = 6 Liri

30

писател

преди 9 години

За туризма ще чуете добри думи и добра переспектива от собствениците когато :- Цялата леглова база се запълни със заповед от не знам кой .- Цените са възможно най високи от целия свят .- Обслужване да няма , а всеки да спи и се храни някъде , но не и в хотела да цапа .- Печалбата на собствениците на хотели и ресторанти да е гарантирана на минимум 800% .Това е мечтата на Българските бивши партийни чорбаджии , а сега собственици .

29

тцЪ

преди 9 години

Не мога да кажа, че не е неочаквано. В крайна сметка, според нашите "бизнесмени" заети в туризма, блестяща идея е да караш хората да плащат за никакво обслужване, развалена храна, отходни тръби в морето, чалга, простотия, ***, арматура и шум. Мерси! В България на почивка - само по селата. Поне знам, че парите, които ще дам ще отидат за действително нуждаещ се от тях човек, който разбира, че важното е туристът да се върне пак.

28

лъжец

преди 9 години

До ФАКТти пък ква супа си ял бе,приятелю...за 10 лева или си ял чорба от свински тестиси или от кози барабонки с ориз...10 лева била супата...пълни глупости

27

АНТИ

преди 9 години

НЕМА ЛАБАВО!

26

демократ

преди 9 години

Аз от руски нашественици-туристи полза нямам.Добре е че нафтата и газта паднаха за бедните български потребители.Това е ефекта че парите от бедните българи не отиват при руските гогованци та да идват тука да им слугуваме.

25

Анонимен

преди 9 години

До келнерНищо няма да съборят на Морето, а даже строят доста сгради в района на Слънчев град!Чакай ти мафията да премахне златните си кокошки!

24

дано е така още 20г

преди 9 години

дреме ми за джоба на цеко, пеко и други видни партизани на новата епоха...

23

Ахмед Доганя

преди 9 години

Незлорадстваме,това е истината и тя е страшна.Боко, Ахмед ще усвояват евро парици, а вие ще фалирате постепенно.Тази година ще ви се изясни всичко.

22

келнер

преди 9 години

Най точния коментар е на турист от 15 . Докато тези са собственици на хотели нищо няма да стане с нашия туризъм . Тези собственици искат само да плащаш и нищо да не получаваш за парите си. Това е истината , а другото ще се намести , като почнат да събарят бетонните мастодонти по морето и в планините .

21

атака

преди 9 години

В хотелите по морето Кристалинка ще ви настани бежанци и терористи от "Ислямска държава"!хахахахахаааа

20

оо боже

преди 9 години

Спокойно 2015 ще е още по-зле Украинците ще обеднеят още повече ,Русия ще си доуправи Крим и Сочи и Бай Ганъо ще е готов и св*рки да прави,че да дойде някой шваба или англичанин,ама тия дето идват тука са бедни и Бай Ганъо нема да спечели

19

Анонимен

преди 9 години

@14,Вие господине сте били в Несебър само на разходка,а иначе сте спали по съседните села(кошарица,или тънково,а може и ахелой),така че по-леко с Гърция,там сте с гугълърт ;)

18

redordead

преди 9 години

е кво няма да са на загуба, дори в момента вървят оферти за ски във франция - път + седем нощувки + карта за шест дни = 700 лева. Като платиш и малко за храна, няма да минше над 1200. А говорим за 1000 км писти в един от най-големите курорти в света. Тук в боровец и банско само картата ти е 55 лева, на ден, което за 6 дни каране е 360 лева, да не говорим, че като платиш спане, че в кръчмите те лъжат, че няма къде да паркираш, че пистите са малко и претъпкани...е къв е смисълът да ходя в БГ?

17

Анонимен

преди 9 години

И по-лошо ще става,с тази политика на еврогейтащина и педроатлантизъм ще приключим напълно с *** наречена българия...

16

Робин Луд

преди 9 години

До Анонименмдааа годината беше трудна не само за нас ...но докато нашите българи търчат в чужбина и плюят със злоба по българските курорти ние тука чакаме на руснаците хляб да ядем...

15

Анонимен

преди 9 години

Сериозно отстъпление беше регистрирано от Германия - с 10,4%, Румъния 17,8%, Великобритания 24,4%, Гърция 25,9%. Осезаем спад за осемте месеца отчетоха и от скандинавските пазари Дания с 36,8%, Швеция 36,9%, Нидерландия 20,9%, Унгария 35%.

14

Беззъбият келнер

преди 9 години

До 14 Ти се радвач ,че не те захапах с двата задни зъба и не оправих и теб и приятелката ти.