14

Анонимен

преди 9 години

20,Ти *** ли си или платен *** на Атака? Защото не те трият.Ха ха ха, кого си мислите, че заблуждавате?

13

АНОНИМНА

преди 9 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДОБРИ ХОРА- БЪЛГАРИ. ПРАЗНУВАЙТЕ И СЕ ВЕСЕЛЕТЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО.ЖЕЛАЯ ВИ МИР,ЗДРАВЕ И РАДОСТИ НА КУП.БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ! НАЗДРАВЕ ВИ!

12

Анонимен

преди 9 години

18,Пий си хапчетата!

11

Да им е честито!

преди 9 години

Да са живи и здрави.Гаджето ми се казва Стефан, отдавна сме заедно и всичко върви много добре.Преди време за кратко излизах с един Стоян - хубав, умен, но с неприятен характер, злобно човече. Твърдеше, че държи на мен, но го хванах, че за някои неща лъже Оказа се също и голям интересчия /меркантилен/. Без всякакво съжаление прекратих връзката с него и няма да му се обадя за празника.Ухажвали са ме и двама Венциславовци - красавци и много забавни, но само за компания. Не са за сериозна връзка.

10

Анонимен

преди 9 години

До Исмаил - да изклатиш баба си

9

Кон

преди 9 години

До ИсмаилНаписал си глупости. Изтрезнял ли си?

8

дедото

преди 9 години

До Мурат ДрулевМурат ли си сурат ли си но си лош човек, щом хулиш налево и надесно- освести се и ако не можеш твоят бог да те пръсне на парчета и те разпрати в космоса

7

дедото

преди 9 години

До ИсмаилНе говори глупости човече, религията е свята и трябва да се уважава, и твоята религия е измислена за да тъпче хорицата и да им замазва очите от делата на уредилите се с власт- винаги е било и сега е така

6

Исмаил

преди 9 години

По принцип християнството е секта ,която отрича БОГ(който не се е "пенсионирал още") и завземането трона от синът му.

5

Мурат Друлев

преди 9 години

Громчека да ги пръсне имениците !

4

Нафърфорий

преди 9 години

До Таня - Ти можеш и на 12 Януарий и на 12 Февруарий да празнуваш, но днес имен ден има Таня, дето не се прави на Татяна! ЧИД и да почерпиш хората около теб!

3

1

преди 9 години

Както е написано "защото е една от първите жертви на християнската вяра." Следват(жертви) Индианците,избитите от инквизицията и т.н Излиза че жертвите на църквата водят рекорда .На всякъде християнството е наложено насилствено с много жертви ...даже и в България.

2

Таня

преди 9 години

Пишете глупости! Таня има имен ден на 12 Януари когато се чества Свмч. Татяна !

1

Анонимен

преди 9 години

няма парички брейййй