26

Анонимен

преди 9 години

В тая държава има само един град....В София се влагат толкова пари колкото във всички останали населени места. Това е геноцид.

25

Анонимен

преди 9 години

e sofeto triabva da e 4esto; da vidim do koga

24

Светла

преди 9 години

До до СветлаГрешиш, мой човек. При еднократна употреба на И няма запетая, но при случая тук - повторение, няма грешка - поставя се запетая. Не можеш да правиш забележка на баба си - нескромно, но съм над 60 и владея перфектно много науки:). Вие младите редовно "отсъствате от час". Но не се отчайвай, времето е пред теб, при желание всеки става почти перфектен:).

23

баи Ганю

преди 9 години

Да не се жалят парите за София.Ако трябва още ще се отпуснат.От 25г насам всичко за София.София е България.Другата България кучета я яли.Фандъкова наи добрата и способна кметица.От нищо прави нещо.Ураааааа!Тя ще бъде следващият президент.

22

Дядо Петър

преди 9 години

Как пък на нито една от снимките снегоринът НЕ РИНЕ!Защото, очевидно няма нищо за ринене.Освен продажните общинари, които заедно с почистващите фирми цоцат ли цоцат.А също и продажните медии, които непрекъснато се слагат на властимащите.

21

провинциалист

преди 9 години

"130 снегорина на два пъти чистиха София"Хей ,софиянци.Какви са тези снегорини ,какво е туй чудо.Голямо разточителство ,голямо харчене..Нали Бойко ви каза "да ловите снежинките във въздуха" ? Защо не му изпълнявате "заветите"? Ще се наказваме да знаете. Изхарчихте парите в "хубавото време" и когато "падне снежеца" ще трябва да чистите на бригадирски начела -с лопатите.

20

Анонимен

преди 9 години

Една уж щеше да лови снежинките още във въздуха, ама май е налапала Мутренския и е забравила.

19

браво

преди 9 години

...нали за това им плащат, баница ли да им носим!?

18

kolio

преди 9 години

tyk v pazardjik slance pehe prokapa samo dajd ni6o povehe

17

муха слон мед

преди 9 години

До БоСимеонов щото кметицата и кмета главния горски чобанин си правят ПР по селската соф. телевизия , зимно време няма много новини , па и да се отпуснат допълнително пари и пак пари , на генерал снегорин хай тек чобанина хващащ снежинки във въздуха , после идват новините за топлофикация и те искат пари и пак пари щото са хай тек .....

16

гражданин

преди 9 години

Прави ми впечатление че напоследък поръчкови статии се появяват и за времето Сега снощи казаха ;голям сняг навяване; Машините чистили 2 пъти в София а тука при нас пече слънце [Чирпан] Да не вземе някои да се откаже да ходи на Банско или Боровец Пампорово....

15

оа

преди 9 години

да чистиш е едно а да хвърляш луга е друго!!!Лугата разваля инфраструктурата на града, цапа ражда, сват манталитети огради и всичко каквото е от метал включително и обувките на хората се скапват от тази химия!!!А когато изсъхне този химикал при вдишване води до рак ,и други тежки заболявания !!!

14

Анонимен

преди 9 години

Ами браво...

13

Светла

преди 9 години

До СветлаИ аз изпуснах една запетая :)"....Весело посрещане на Новата 2015г. и здраве, и успех през нея."

12

Светла

преди 9 години

До не4оЧестито Рождество - това никъде не прочетох, а то е основното - топлината.Че е тъпо, тъпо е да се дават уроци по граматика/правопис, ама някой има много отсъствия точно от тези часове. Абе, приятел, защо Й не го бакариш за нищо? Питам с най-добри чувства, не е заяждане.Весело посрещане на Новата 2015г. и здраве и успех през нея.

11

БоСимеонов

преди 9 години

Защо, когато някой си върши работата за която му се плаща, в медиите се отразява като едва ли не подвиг.

10

Анонимен

преди 9 години

Пътните настилки са сухи, на отделни места мокри, заснежени, заледени, обработени и опесъчени. Е па няма такива *** !!! Тук там ще вали ....

9

Уау

преди 9 години

Паднаха 10 см. сняг и ура София почистена я не ме размивайте.

8

не4о

преди 9 години

4е все едно не сме го ползвали..слушаи приятел тук в момента ако коментираш нещо ,то е за времето в бг..а не кои как трябва да пише или дали може така да пише....разбери ме правилно ....тъпо е

7

до не4о

преди 9 години

а мога ли да използвам (6) вместо (Ш)