7

Ганчо

преди 9 години

Ей хора, Ви тотално сте изтрещели и сте заслепени от завист. Защо в тези светли дни мислите най-лошото на този ВЕЛИК ШАМПИОН. Направо човек да се чуди на извратеното ви мислене. Как ще се почувствате ако някой каже за вас " тези несретници да се изметат някъде където слънце да не ги вижда".Вразумете се, примирете се и бъдете добри, защото всичко на този свят се връща и се плаща по гвардейски - ако знаете какво означава това, за което дълбоко се съмнявам.Шуми оправяй се напук на тези ***.

6

Анонимен

преди 9 години

Шуми си направи мозъка на паздер!

5

До Рязан Кольо

преди 9 години

Прав си .че е по добре да си иде. Ако съм на мястото на жена му щях да му съкратя мъките.Защо не го задуши с възглавницата.

4

Анонимен

преди 9 години

ЕДИНСТВЕНИЯТ ОРГАН КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЪСТАНОВИ НА 100 % Е МОЗЪКА. ВСЕ ОЩЕ ДОКТОРИТЕ СА БЕЗСИЛНИ В ТАЗИ ОБЛАСТ. ДАНО ГОСПОД ДА МУ ПОМОГНЕ. ИНАЧЕ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ЖИВ ТРУП.

3

Фен на Шуми 85

преди 9 години

Изключителна личност,велик спортист.Много тежък инцидент.Но това е част от неговия живот,която ще преодолее.Чудо е че е жив.Дано се възстанови колкото се може повече.Заедно с Пит Сампрас ми бяха любимите спортисти.Давай Шуми,всичко най-хубаво ти желая човече ! Ти си велик,ееей ... разплаках се ... ВЕЛИКАН ! Дръж се и се оправяй !!!!

2

Рязан Кольо

преди 9 години

Вече не става човек от него. Жив труп.Поне да може да говори за да казва кога има ако. Поне да си умре та да не се мъчи.

1

Анонимен

преди 9 години

Дръж се Шампионе!