17

Анонимен

преди 9 години

Като не ви интересува защо пишете такива стихотворения....

16

Розичка

преди 9 години

До До 14.Подкрепям те!А тъй, да разберете какво им е на учителките, като им дойдат след няколко годинки в училище. Половината сладки дечица са възпитани да пищят и да се тръшкат, докато не хукнат поне двама възрастни да изпълнят каприза им.

15

Иван

преди 9 години

Колко деца в Африка умират от глад? А вие ни занимавате с едно кралско недоносче?

14

Анонимен

преди 9 години

В друга новина от този саит пишеше, че само 1 от играчките му е била за 5 000 паунда. А то не е получило само една. И англичаните се възмущават от такова пилеене на пари за двегодишно дете....

13

Анонимен

преди 9 години

престанете да триете коментарите на нашата спортна организация по местенето, местят, защото има защо, така, че не се чудете, ами помислете преди да ни бинбандирате с такива, "местещи" се новини

12

Берлин

преди 9 години

Какво е станало, да не би принц Джордж да се е насрал?

11

Анонимен

преди 9 години

До ЪцZASHTO NOVINITE TRIABVA DA IMAT NESHTO ONSHTO S IZBROENITE OT TEB? NE VSI4KO KOETO STAVA PO SVETA SE VURTI ILI TRIABVA DA SE SLUCHVA ZARADI ILI OKOLO BULGARSKITE NESGODI I HORA. EDNOTO NIAMA NISHTO OBSHTO S DRUGOTO. KAKVOTO STAVA V BULGARIA SI PSTAVA TAM, KAKAVOTO STAVA PO SVETA SI E PO SVETA

10

Анонимен

преди 9 години

А бе кой го е еня за тоя хърльо?

9

Ъц

преди 9 години

Тази новина е от изключително значение за бг-те пенсионери, безработните и най-вече за бг-те деца и техните родители едва смогващи да свържат "двата края".

8

кун фу

преди 9 години

безверник това е черна англия

7

Анонимен

преди 9 години

Сигурен съм че не знае че я е пропуснал

6

anonimen

преди 9 години

novinata tragna po koloniite

5

Маркс

преди 9 години

до хубаво слазко...Може, ама ако се прекръсти на Реджеб, щото до тогава Англия ще бъде Емирство, пфу!Редакцията, дайте нещо и за Кардашиян бе, дзевореве!

4

Корекция

преди 9 години

Извинявам се, коментар 5 е отговор на коментар 2, не на 14, сбърках.

3

До 14.Подкрепям те!

преди 9 години

През последните дни, два пъти обядвах в ресторанти, с малка компания. И двата пъти нервите на клиентите бяха опъвани. В единия ресторант, на съседната маса седяха две млади двойки, едната - с дете на около 1 г.. То, според мен, беше с подгизнал памперс. Плака през цялото време. Родителите не му обръщаха внимание. В другото заведение, около 5-годишно момиче на няколко пъти хукваше, истерично пищейки, за да изпълнят негови капризи, а 3 жени скачаха да го гонят и умоляват да благоволи да седне!

2

Анонимен

преди 9 години

Цяла нощ не можах да заспя и една единствена мисъл не ми даваше покой- ще присъства ли принца на церемонията. Сега като прочетох новината осъзнах, че ме чака поредната безсънна нощ, а дотогава ще си уплътнявам времето с местене.

1

Анонимен

преди 9 години

Де да разсъждаваха така и простосмъртните бг ***, помъкнали децата си по молове, заведения и т.н. Браво на Кейт!