23

Обез Космополитен

преди 9 години

От целият свят само тука има плешивци и то харесвани заради парите !Слави Трифонов ,Тоя Селянин,Оня Селянин ,Перуката на Перуката Синът...Козми Моци, Козми Моци...Писна ми от ПЛЕШИВЦИ В ЕФИР ! Нормалните хора имат и КОСА справка - Ален Делон,Брат Пит,Силвестър Сталоун,Том Круз, Антонио Бандерас и КОЗМИ МОЦИ,КОЗМИ МОЦИ ...

22

Мили ЦЕЛИЯ

преди 9 години

Може да се разделите за месец,година,две,три и после парите отново ва събират !Ми момчето като няма пари и е резерва закви и е на тая за едната любов ли ...?

21

Анонимен

преди 9 години

Abe kakvo ni zanimavate po praznicite s tiq smeshnici, kakto i da e veseli praznici...

20

Анонимен

преди 9 години

в навечерието на най-светлия християнски празник да ни натрапвате тези чалга ? нямате ли срам?

19

Анонимен

преди 9 години

Оффф!Пак ли тия чалгаджийки и прости футболисти....

18

я виж ти

преди 9 години

До ЛЕЛЕа кой е казал,че са сериозна медия ?!?!?!...хаххххахххххххахах !

17

Анонимен

преди 9 години

Муза може да е само на някой пластичен хирург дето и опъва кожата и й я пришива 10 сантиметра нагоре ,набичила и в устата й то ясиликон и в гърдите и всичко й е изкуствено аз ако имах такава жена щеше да ме е *** да я пипна да не каже '' пуккк'' и да й спадне въздуха,я й падне някой зъб или кичур коса , доста голяма *** е !

16

ЛЕЛЕ

преди 9 години

Татуиран плешивец и сбръчкана чалгаджийка.Като се замисля ааа Гришо и Маша са си супер,предпочитам за тях да чета,ДОСТА ПО УСПЯЛИ Са,МОЛЯ ВИ СЕ СЕРИОЗНА МЕДИЯ СТЕ,КАК ЩЕ ПИШЕТЕ ЗА ТАЯ И ТОЯ ?!?!?!

15

Дядо Мраз

преди 9 години

Всеки има право да е щастлив и влюбен. Весела Коледа на всички!

14

Анонимен

преди 9 години

Nikoleta Niokoleta Nikoleta, samo tova se govori v BG!

13

непукист

преди 9 години

Тоя от снимката баща му още ли не го уредил за шофьор в УЕФА та дано да спрат нашите *** да ни досаждат с това недоразумение.

12

Анонимен

преди 9 години

Ама моля ви, Малката Перука сигурно обича но кое повече се пита, Тате, Свирколета или футбола? Още не е разбрал но до 30 годишнината си може и да му светне под голата тиква. А Татинко ще го взима в национала, всеки извикан взима по 3000 лева, ще бута некадърното детенце и ще се надява някъде някой да им направи услуга и вземе детенцето мило.

11

на снимката

преди 9 години

бездарен лигав футболист и вип ***

10

Анонимен

преди 9 години

малката перука

9

Петко

преди 9 години

Ей.... Попов, свали ги тия.....гади ми се .....ще те сменя...

8

Анонимен

преди 9 години

Този "красавец", ако нямаше пари дори ромките биха го отхвърлили. Що женицата не си признае, защо е с него, ами говори глупости за любов и си мисли, че народът и вярва!

7

Анонимен

преди 9 години

Малкия Перуканчо що го давате? Където игра Ганкиното все му пълнеха кошарата. Ама Тате бди, зимка си го у национала, бута Тате, бута ама и Николета бута. Така бутайки един на друг обрулиха бюджета да се плаща на дървеняци а футбола, футбола ще почака. Ето защо на последния мач имаше 100 човека от които 50 роднини.

6

Анонимен

преди 9 години

Дайте нещо за Благо и новата му любоя.Азис и китаеца събраха ли се ?

5

Анонимен

преди 9 години

Разплаках се! Плача. Милата Алисия. Колко мъка има по този свят Боже!

4

Анонимен

преди 9 години

Чакайте малко, какво е направила Алисия за България, освен че е родила едно дете от един набеден футболист, а Николайчо, че проваля Левски и нац.отбор периодично но нали е татино е трябва да му гледаме дзурлата на Коледа? А Николета, мале-е-е, таз девойка що футболисти избрули и им изтъни сметките. И за пример ли да ги имаме? Мисля, че имаме много стойностни писатели, поети, учени за които не се споменава а са дали за духовното ни развитие.