48

66

преди 9 години

Няма да има протести.Протестърите вече са във властта и оглеждат какво е останало за крадене!

47

Анонимен

преди 9 години

Уплашили се. Тикви Съсипаxа ни.

46

Власт?

преди 9 години

Тя една власт ега ти и властта

45

Анонимен

преди 9 години

Сектор "Юруш" като няма "Паток" ще иска евтин ток !

44

ГЕРБАДЖИЯ

преди 9 години

ОПИТИТЕ ЗА НОВА МАНИПУЛАЦИЯ НА НАРОДА ---ЧРЕЗ ИЗКУСТВЕНО ЗАВИШАВАНЕ НА ЦЕНИТЕ НА ТОКА -----НЯМА ДА МИНАТ!НОВА "КОМУНИСТИЧЕСКА КОНСПИРАЦИЯ" ---НЯМА ДА БЪДЕ ДОПУСНАТА!

43

Анонимен

преди 9 години

Бойчо има три варианта:- подвива опашка и прави каквото му кажат "малките"- пие пак кафе с Местан (Доган) и БОСТАН става управляваща коалиция- прави се на мъж, февруари пак го гонят с камъни и той пак вдига кръвно.

42

ИСТИНАТА

преди 9 години

НЯМА ВИСОКА ЦЕНА НА ТОКА---ИМА НИСКИ И МИЗЕРНИ ЗАПЛАТИ !ИМА САМО ---ИЗКУСТВЕНИ ЗАКОНОВИ ПРЕЧКИ ЗА САМОСТОЯТЕЛНО РАЗВИТИЕ НА ЛИЧНОСТТА В БЪЛГАРИЯ.ИМА САМО ---ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАВАНА БЕДНОСТ И МИЗЕРИЯ ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ НА ПОЗИТАНО!

41

НЕЩАТА СА ПРОСТИ:

преди 9 години

ДОХОДИТЕ СА НИСКИ И ИЗКУСТВЕНО ЗАНИЖЕНИ ----ЗА ДА НЯМА БОГАТА И ЗАМОЖНА СРЕДНА КЛАСА В БЪЛГАРИЯ!!!БОГАТА И ЗАМОЖНА СРЕДНА КЛАСА--ОЗНАЧАВА НЕЗАВИСИМ И СВОБОДЕН НАРОД, ВЪН ОТ МАНИПУЛАЦИИТЕ НА ВЛАСТТА И ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!това означава:--ТРУДНО И НЕВЪЗМОЖНО ПРОКАРВАНЕ НА ЛОБИСТКИ И КОРУПЦИОННИ ПРАКТИКИ В ПОЛИТИКАТА И ЖИВОТА !--ТРУДНО ОГРАБВАНЕ НА ТРУДА НА ХОРАТА, ЧРЕЗ ИЗКУСТВЕНИ ЗАКОНОВИ ПРЕЧКИ И ПРАВИЛА!

40

Анонимен

преди 9 години

А защо властта не се уплаши когато вдигна цената на тока?Защото разчита на овчия манталитет на болшинството,което го мързи да си поиска правата,а само мрънка по форумите и в кръчмите след една ракия.Никой няма да ви направи живота по-добър,ако сами не си го извоювате.

39

Анонимен

преди 9 години

Какво ни баламосват с надписани сметки и по-късно засичане на електромерите.Истината е,че тази власт отново вдигна цената на тока и затова сметките ни са с 20% по високи.Всеки грамотен българин може сам да си сметне по какви цени е плащал миналата година ,по какви цени днес и да види разликата.Така че,НЕ НИ ЛЪЖЕТЕ,НЕ СМЕ ТОЛКОВА ПРОСТИ,КОЛКОТО СИ МИСЛИТЕ!!!

38

Анонимен

преди 9 години

Гледам снимката на ББ и си мисля, какви ли мисли са щъкали в празната му кратуна ако е имало такива. Но една мисла е имало задължително, матриял, ще ви яхам докато сте така проЗДи да ми целувате това и да ме избирате. И ще ви бруля, бруля като стар орех. А на Странджата ще му дам да ме цуне изотзаде, той най-добре го прави миличкия.

37

Анонимен

преди 9 години

Цената на тока няма нищо общо със средната заплата или пенсия. Тя и цената на сиренето е висока за такива заплати. И цената на свинското. И цената на бензина. Ама срещу това някак не скачате. А истинският проблем е, че не цените са високи, а доходите са ниски. БЕЗУМНО ниски. А НИКОЙ, повтарям НИКОЙ не скача срещу това. А в бизнеса пари има бол. Спокойно повечето фирми могат да дават нормални заплати от по 1500-2000 лв. Но защо да го правят, като има балъци (цял народ) да им работи за 500? А с разликата да генерират огромни печалби.

36

Винету

преди 9 години

А защо заглавието на тази новина се позовава точно на в. "Дума"? Сами си направете извода на кого служи този сайт. То затова и тук има толкова червени плюещи мравки и редовно се манипулират коментари и плюсовете и минусите. За интелигентните не е трудно да се сетят на кое и колко да вярват.

35

Анонимен

преди 9 години

Бам-Бум... Пак евтин ПиАр за пред матр'яла.

34

до 45

преди 9 години

***, ЕРП-тата не вдигат тока. Вземи се пообразовай малко. Цените се определят от Правителството и слугнажният му орган ДКВЕР.

33

Анонимен

преди 9 години

Та да не се учудите, ако утре Боце ви позвъни на вратата, за проверка на електромера.

32

Анонимен

преди 9 години

Бащицата Борисов лично ще провери всяка сметка и ще накаже строго виновниците. Аман от *** милиционерски ПР, в стил "Андропов".

31

Анонимен

преди 9 години

Наскоро един приятел, който от дълги години живее зад океана - първоначално в Канада, а впоследствие в САЩ, сподели, че бил шокиран от учебно помагало по география на малкия му син, в което на картата на Балканския п-в НЯМАЛО държавни граници м/у България, Румъния, страните от бивша Югославия и даже Гърция/?/, а пишело "ТЕРИТОРИИ за ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ" ?!?!?! Ако наистина е вярно / а той не е от хората, обичащи да послъгват!/, то нещата явно "си идват на мястото". Въпросът е ЗА КОГО?

30

Анонимен

преди 9 години

На края ще стигнат до заключението да се плаща на равни месечни внски за да не се забелязват далаверите. Така и мит'ряла и управляващите и ЕРП ще са доволни.

29

Анонимен

преди 9 години

В този сайт се появи едно природно недоразумение което си е поставило името "Странджа". Знаем от Вазов кой е Странджата. Каузата е била освобождението на България от Турско робство. Новият Странджа обаче е объркал каузата. "Бори" се недоразумението за да убеждава, че Борисов е нашия спасител. От какво ще ни спасява вожда му така и не разбрахме но ни окраде здраво и натика в бедността и отчаянието. Натресе се отново пак да ни спасява. Е. като му изплатим 8.2милиарда а той открадне половината.