4

БТК

преди 9 години

С прасето ...

3

котьо

преди 9 години

До 2 КомарджияНе си първия или последния, който го е постигнал това.... Препоръчвам ти започнеш да теглиш някаква част от спечеленото(напр. 10-15%)и да го даваш на хора по-нуждаещи се от теб от пари(добре е на непознати, може с СМС-и за болни деца в DMS) - аз така правя.... Така и така ще си заминат тия пари, поне да има няква полза от тях, а не само букмейкъра да кашира. И когато един ден изгубиш всичко - вътрешно ще си спокоен, че парите ти не са отишли на вятъра и ще можеш да продължиш...

2

Анонимен

преди 9 години

Ама това означава коренно да промениш характера си, ако наистина реализираш всички тези съвети!Но характер се гради през първите 7 години, а после само се дооформя. Да не говорим пък, че в характера на всекиго има и черти, закодирани генетично.С други думи, съветите, дадени в статията, приличат на някаква страховита превъзпитателна план-програма - все едно че са предназначени за питомците от някое трудово-възпитателно училище от едно време!

1

Комарджия

преди 9 години

Падам си комарджия.Залагам онлайн в един букмейкър.Инвестирал съм 2100 ? .Нито един лев не съм изтеглил.А на няколко пъти от 50 ги правех 1000 ? и не ги дърпах в картата,а ги оставях в сайта и ги губех.Тъпо нали ? Да,просто късмета го имам,но мозъка ми не работи.Не оценявам парите.Та реално съм с - 2100 за 2014-та, въпреки,че имам 14000 ? спечелени и загубени след това.Не съм готов за големия скок в живота .Поне си признавам. А Вие ?