10

Ха ха ха, №4,

преди 9 години

Ти можеш ли да броиш?1 е написал(а) за ТРИМА човека от зодия "Везни". На характера на един от тях дава висока оценка.2 е написал(а) за ЕДИН представител на тази зодия.Само 3 прави обобщения на базата на наблюденията си върху мъже и жени "Везни", но отбелязва, че има предвид ТЕЗИ, КОИТО ПОЗНАВА.

9

Анонимен

преди 9 години

Не че вярвам много на хороскопи, но при положение че зодиите са 13 и като се добави липсващата змиеносец от 30 ноември до 19 декември, това означава че всички останали зодии трябва да се преизчислят, защото просто не са верни, та не знам как може още да има хора, които да вярват на тея глупости :)

8

Анонимен

преди 9 години

Pylni gluposti... horata sa raznoobrazni i hora s takiva cherti v haraktera ima vyv vsichki zodii...

7

от 2 до 4

преди 9 години

Ако прочетеш внимателно написаното от мен,ще видиш,че не се отнася за всички от зодията !

6

Дедо Мъди

преди 9 години

Питата ли ме как ги балансирам !?... всяка иска целия шпек до каламбаците и душата в рая!

5

Анонимен

преди 9 години

До Анонименаз също,прав сте!

4

Анонимен

преди 9 години

До 1,2 и 3-явно сте доста ограничени щом успяхте да зачеркнете 1/12-та от хората

3

Анонимен

преди 9 години

Правилно сте писали. Това не са мъже. Там е трагедия, защото не знаят какво искат. И са склонни жените им да са им патерица в живота, а те нищо да не правят. Жените Везни са същите. И не познавам жена Везни, която да работи.

2

колегааа

преди 9 години

Имам колежка,чийто мъж е везни.Кьосав и много добър.Прекалено добър.Тя си го командва както си знае.Дори не спят в едно легло.Взела го е за мъж,а той адската чайка.Само се хили,мълчалив,интроверт,.... сигурно има и истински мъже от зодията,но този не е ! Определено !

1

Описаният по-горе

преди 9 години

характер имаше мой близък роднина от зодия Везни, Бог да го прости. Какъв е бил в интимните си отношения, не знам.Други двама - те са мои познати и са ми връстници, са също от зодия Везни, но са съвсем други по характер. Най-точното определение за тях е "безскрупулни егоисти", но не мога да не отбележа, че и двамата следваха висше, а после започнаха служебните си кариери в сфери, в които бащите им са някакви шефове, а покойният ми родственик е постигнал всичко сам. Дали това е от значение?