13

...

преди 9 години

До Крив макаронА да бе в затвора. Само да го храним ли? На бесилото и толкова

12

Стоимен

преди 9 години

Ха-ха-ха-ха

11

Анонимен

преди 9 години

А ако бяха утрепали 3-*** невинни в насрещна кола? Добре, че *** са се самоизтребили.

10

Анонимен

преди 9 години

Много *** са загинали в този участък защото си мислят че са безсмъртни. Карат като луди дори и без книжки, това там е масово явление.

9

Девинчанин

преди 9 години

На колко хора развалиха празника.Никой не може да ме задължи да ги оплаквам и ше си надуя музиката до дупка.

8

Крив макарон

преди 9 години

Има ХОРА и ХОРА -***. Това са българите. Който им е дал колата да влиза моментално в затвора

7

Таня

преди 9 години

Не са виновни децата а родителите им и затова сега си носят последствията. Аз не бих ги пуснала с кола на дискотека защото на тая възраст светът им се струва малък а егото голямо.

6

Анонимен

преди 9 години

Кажете ми, какво пречи да караш внимателно, да не засичаш, да даваш мигач ако завиваш, да се извиниш и махнеш с ръка ако си сгрешил, да дадеш път, да се движиш плавно и радваш на природата, да не заглеждаш нагло хората с по-евтини коли и т.н.....българската простотия и българското его. Колко живота биха били спасени ако се показваше уважение и зачитане на другите в движението. Толкова ли е трудно?

5

ГРАЖДАНИН

преди 9 години

НЕПРАВОСПОСОБЕН ВОДАЧ И ВЕРОЯТНО УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ ??? ВСЕ ПАК СА БИЛИ НА ДИСКОТЕКА...

4

Hetfield

преди 9 години

Мир на праха им, но да обявиш траур 3 дни точно от утре 24 декември е меко казано тъпо! Това са празници, на които хората се веселят.. смейни празници! Жалко за тези 3 семейства, за които тази Коледа е черна! Миналата година стана нещо подобно на същата отсечка и в същата река. Тук за мен вина имат и родителите и възпитанието, което са дали на децата си! Уви, те ще платят най-високата цена в случая! Говорете постоянно с децата си хора! Това ми е съвета!Весели празници на всички!

3

Ирен

преди 9 години

Каква дискотека преди 21:30ч в с. Широка Лъка? Днес.бг пак не сте разбрали и си измисляте... !!!!Съболезнования на милите им семейства... нека децата им цял живот ги пазят и закрилят :( Почивайте в мир мили момчета и нека Бог ви прости...

2

Adam Smith

преди 9 години

Estestven otbor, hubavo e 4e nqmat potomci

1

Анонимен

преди 9 години

*** народ - слаба държава.