7

не е късно

преди 9 години

Не е късно да се коригира взетото решение, въпреки че самият факт на приемането му...отблъсква инвеститори. Само по себе си това решение цели единствено, да се съберат временно пари, независимо откъде, независимо от това дали е законно и морално. Нелепият опит на Борисов да имитира Орбан е смехотворен, но последствията са за нас.....да ни е жив и здрав и да си го избираме всеки път.........Човек каквото си направи никой не може да му го направи.

6

Бисер

преди 9 години

Основната роля на капиталовите фондове е да осигурят "гориво" за икономиката!Някой да е усетил влиянието на тези милиарди върху нашата икономика?По скоро с тях държим на изкуствено дишане едни бизнеси, които живеят от така наречените държавни поръчки!

5

Алекс

преди 9 години

Какво значава сега е свободен избор? Допреди това някой с пистолет ли ти казваше каде да се осигуряваш?Моето мнение е че се цели точно прибиране на частните сметки в общия кюп. Не подадеш ли заявление значи автоматично ти се прехвърлят парите в НОИ. И преди тая *** реформа ако някой искаше можеше да си смени фонда с НОИ ама сега май няма да може НОИ да се смени с друг. Малко като да се разведеш с топлофикация. На теория е възможно на практика не.

4

Анонимен

преди 9 години

реват, защото в момента пенсионните фондове работят за бсп и дпс! ако им ги отнемат, ще умрат от глад!

3

Анонимен

преди 9 години

а пенсионната реформа отпреди 1989 година , дето хич не беше прибързана, как и защо донесе огромен "риск" на вложителите?!

2

не точно

преди 9 години

До oИзборът е само дали да те обере НОИ, за да плати с твоите пари на трети лица или да те обере Частен пенсионен фонд по схемата КТБ. Избираш еднократно. Обират те. И толкоз. Пенсионери няма да има.

1

o

преди 9 години

кое е прибърэано да освободиш хората да си иэбират по собствено желание в кой фонд да си държат парите дали нои или други фондове,не само не е цинично но и эакъсняло, да эапочват в нои да работят беэ почивен ден и след нова година това да е реалнос,не фондовете да эапочнат да правят сделки с блиэки на тях фирми и вторите ктб