14

Анонимен

преди 9 години

Нестерова, ти уби всичко детско в мен

13

Малчуган

преди 9 години

Сепрени пред витрина с кукла на Дядо Коледа , дете пита майка си- Майко , този ли е Дядо Коледа ,дето изкла 40,000 хиляди деца в Палестина,за да убие и Малкия Христоз? отговаря майката;- Да, и тоз този.е като онзи и идва също от арабските страни и убива не само деца,но и майки и бащи.Детето откликва; те и дрехите му затова са червени от пролятата кръв днес от него. Да бягаве, мамо, от този кръволок.Аз обичам Дядо Мраз.

12

Анонимен

преди 9 години

За това измишльотината наречена "коледа" има пълен бойкот от мене. Аз празнувам зимното слънцестоене, както си му е традиция със сушени червени мухоморки ;) Язък за исус, дето умрял за да купуваме подаръци :D

11

сс

преди 9 години

ами той е, ама преди мача с Кличко а след мача е на 16 снимка отляво

10

аз

преди 9 години

а жената от ляво на снимка 13 не ви ли прилича на Кубрат Пулев??

9

Анонимен

преди 9 години

поне ги хранят

8

Монархист

преди 9 години

Като гледам снимките не ми изглежда да са най-щастливите работници на света. Може би са сериозни докато са на работа, а после са усмихнати и лъчезарни, а може и просто да са нещастни заради многото работа покрай празниците. Кой да знае...

7

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До gtfНас баце отново ни хранят със вера

6

gtf

преди 9 години

за кво говориш бе човек, минималната заплата в Китай е по-висока тукашната ...

5

18 трилиона

преди 9 години

А НЕКА БАЧКАТ ЗДРАВО АМЕРИКАНЦИТЕ, НЕ СЕ СТАВА ТАКА ЛЕСНО КИТАЙ

4

кофти тръпка

преди 9 години

никой не им е виновен,че шефовете им са алчни стиснати и жестоки робовладелци живуркащи нейде из десети век като разбирания за заплащане и отношение към служителите си а държавата им е поредната комунистическа клоака люлееща се в пиянски делириум между жесток капитализъм,комунистическанизъм и робовладелчески строй.А най великото постижение е бълнуванията на дивият селянин Мао и неговите примитивни разбирания как да се громи врагът същевременно с това се копира всичко от Сащ.Не е лесно.

3

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Ама тук ако знаете колко ще трябва да бачкате докато върнете 16 трилиона дълг. Европейцииии, тези жени ще ви се видят като богини в сравнение с вас.

2

Анонимен

преди 9 години

Е В АМЕРИКАНСКИТЕ ДА НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ НЕ СЕ БАЧКА? ЛЕСНО НЕМААА

1

Анонимен

преди 9 години

Съвременни роби бачкат до откат за да осигурят радост на децата на съвременните робовладелци!