7

Анонимен

преди 9 години

не антиимитрантски а АНТИИСЛЯМИСТКИ ... разликата е ОГРОМНА

6

Лицемерие

преди 9 години

Германия тегли кредит от САЩ за възстановяване след Втората Световна Война. Тъй като германците ги мързи да бачкат набират емигранти от МАроко,Сърбия,Хърватия,Турция и др. страни,работят за построяването на новата държава-строители,шофьори и др. ниско платени работници от изток и Третият свят.След това за награда тези работници могат да останат в Новата Германия.Само ,че вече не са им нужни нови работници,но пък немската младеж я мързи да работи и да спортува.Пример са МЕсут Йозил,Гюндоган и др

5

Румбо

преди 9 години

Германия се събужда,но дали не е твърде късно!?Осъзнаването на проблема е начало на решаването му!Навремето германският президент каза:"Самоунищожаваме се!" и беше принуден да подаде оставка!Сега пак ли ще я карат така?

4

Анонимен

преди 9 години

Когато европейците използваха оръжие за да дадат Косово на мюсюлмюните те им бяха приятели. Сега като им се връща и вече не са им такива приятиели, но тепърва има да им се връща. За съжаление и на нас. За мен религиозният конфликт е целенасочен и неизбежен.

3

Антисоросоид

преди 9 години

Ама че нетолерантност! Протестиращите пеят шовинистични коледни песни и така смущават ,,мирните" ислямисти! Хелзински комитет, ,,Отворено общество", къде сте?

2

Анонимен

преди 9 години

Какво се обяснявате??? Крайно десни, крайно десни! И какво от това? Да не би да може да съществуват само крайно леви???? Напред!

1

Анонимен

преди 9 години

OT BALGARIA SHTE PRISTIGNAT OSHTE KRADZI,NE PROTESTIRAITE,A SI NAPALNETE PORTFEILITE.