13

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

До 3.Няма интегрирани мюсолмани в християнски държави .Не живея в БГ. Ако ти си мислиш че са интегрирани си е в твоето съзнание . Религиозно се ръководят от Истанбул !Истанбул оказва натиск върху европейските правителства с подкрепата наСАЩ , да строят повече джамии ! Положението е плачевно в Германия . и германския народ негодува . Последният най голям протест е в Дрезден !

12

Тео

преди 9 години

Кой им унищожи поминъка на тези хора?кой влезе под предлог че ще им закарат ДЕМОКРАЦИЯ (а мисълта им е да вземат богатствата им), а се помага на определени групи да тероризират тамошното население! Та нали ние Християните го направихме! Къде сме видели в най новата ни история мюсюлманска страна да е нападнала немюсюлманска? И след като им унищожихме страните им, и те дойдаха и ни почукаха на вратата ни, изведнъж станаха терористи. На това се казва ЛИЦЕМЕРИЕ господа.

11

Тео

преди 9 години

Кой им унищожи поминъка на тези хора?кой влезе под предлог че ще им закарат ДЕМОКРАЦИЯ (а мисълта им е да вземат богатствата им), а се помага на определени групи да тероризират тамошното население! Та нали ние Християните го направихме! Къде сме видели в най новата ни история мюсюлманска страна да е нападнала? И след като им унищожихме страните ни, и те дойдаха и ни почукаха на вратата ни, изведнъж снанаха терористи. На това се казва ЛИЦЕМЕРИЕ господа

10

Тео

преди 9 години

Да, наща Бай Ганьовцина няма край, и аз живея в Германия, просто по манталитет и култура никога няма да стигнем тях . Не знам кой ви плаща, или сте някакви пубертетчета, но ако на вас ви се случи нещо, ще ревете като отщирени. Сега в Дрезден имаше изпълнение, и това е пак от Източна Германия, бивша комунистическа страна, но от тях какво може да се очаква, едно голямо Нищо. Работя с хора от изтока, кокто нашия Бай ***, крадлив и завислив, мързи го да работи, но на думи са първенци.

9

Анонимен

преди 9 години

Знаят ги къде са! Явно големите сили нямат интерес да ги унищожат, имат интерес негласно да ги подкрепят и да им продават оръжие.....Трябва засипване с бомби, докато не е станало късно! Могат да ги унищожат за часове, ако решат, иранците също могат да го свършат...

8

Анонимен

преди 9 години

След 20-30 години ще се чудат какво да ги прават вече 2 поколение Талибани , както се случи с бежанците от Сърбия или криминално проявените кюрди в Германия , да но Германия не позволява на Медиите да публикуват такъв материла просто манипулативно прикриват някои неща

7

********************

преди 9 години

Germaniq po4va da gori maslo ve4e s tea 4ujdenci , po4vat da stavat mnogo , a konkurenciqta mejdu 4ujdencite stava brutalna , za edno rabotno mesto se sastezava6 s 1000 kandidata

6

Shark

преди 9 години

До 6. А, то не се знае тази сметка дали не е без кръчмар. Ще видим

5

Shark

преди 9 години

До do 2. Даа, и когато тея уж итегрирани решат да построят джамия по-голяма от катедралата в Кьолн тогава ще видиш от чии задни части излиза метана. Тази толерастия ще погуби Европа, защо бежанците не ходят в развитите азиатски страни, а? Защо в Япония са въведени ограничения специално за мюсулмани, сигурно японците са много прости че не искат да ги приемат и интегрират.

4

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

Германския народ е на протести , против бежанците !

3

do 2

преди 9 години

Аха, ти от Марс ли си? Да не би метанът там да е от задните ти части, които бълват и дивотии в този форум. За това плаща немския данъкоплатец. Простичко е. Приюти като този има много и с различни цели из Германия и немците с радост са готови да се плати за тях, че да може бежанците да бъдат настанени, въведени в немската система и интегрирани. Това е целта. Това че Бай *** по далече от шкембето си не вижда е друг проблем и то негов си проблем!

2

Shark

преди 9 години

***! На югоизток от Турция всичко трябва да гори, докато не остане нищо. Друга оправия с тея *** няма, това е! Може да ви звучи грозно, но ако не се направи това скоро в Европа ще стане още по-грозно!! И в Америка също!!

1

ЦК на либерастите

преди 9 години

Като се създават хуманитарни кризи се печелят милиарди от бежанци !Няма безплатни приюти вся някой ги плаща и все някой прибира парите.