94

ГРАЖДАНИН

преди 9 години

какво стана с 15 процентното съкраштениев администрацията и като цяло на МВР.

93

ognyanz

преди 9 години

Ендо е да си пожарникар, а друго - министър-председател с пожарникарско образование. В първия случай може и да си на мястото си, но във втория никак не е сигурно.

92

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 103 Навремето Тиквата твърдеше ,, аз съм гасил ХИЛЯДИ ПОЖАРИ,, когато беше, големият пожар на Витоша .Кога е предавал в милиционерската школа, колко години е работил там ,колко дежурства е имал, та чак ХИЛЯДИ ПОЖАРИ . Просто като лъже, не си знае мярката . Чак пък- ХИЛЯДИ ПОЖАРИ! Посмали *** . Същото като ,,Кой ме направи мен сирака ,кмет ,генерал,Казано презлятото на 2011г. в Девинско пред студенти и после ,многократно излъчвано по телевизиите .Сирак на 39 г.. Мирише !

91

Анонимен

преди 9 години

Забраниха на полицайте да спират автомобили без причина. Право да спират дадоха само на КАТ. Един полицай казва, че с това нареждане сега и да знае, че с дадена кола се прекарва крадена стока не може да я спре защото водача веднага се жалва и почват да го разкарват по проверки. Защо да си прави сам проблеми. Също и в селата се знае кои карат без книжки, но неможеш да го спреш щом не си катаджия.

90

Анонимен

преди 9 години

IQ тест и детектор на лъжата за тия двамата ONline по всичи ТВ

89

Анонимен

преди 9 години

Право на гласуване САМО след представяне на диплома от средното учебно заведение и извън борда на всички маргинали.Проверка с детектор на лъжата по всички крупни държавни постове за вярност към народ и родина (клетвата не струва) и неиздържалите ВЪН.Минимален задължителен ценз и IQ , а не като сега откровени профани да превръщат живота ни в АД.

88

Анонимен

преди 9 години

Проблема не е Борисов. Проблема е в нихилистичния народ. Не мога да си обясня например защо имаше толкова много протести при назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС,от което не се засягаха пряко имуществото и живота на хората,а сега когато искат да откраднат парите на всички ни от универсалните пенсионни фондове и да ни съсипят, има някакви мижави протести. Това ясно навежда на извода,че протестите срещу миналото правителство бяха платени от тези които сега са на власт!!!

87

Анонимен

преди 9 години

Много сме *** народ , да си избереме тия двамата тиквунски *** ПАК , заслужихме си в пълна степен малоумното управление с всичките му извращения.

86

Анонимен

преди 9 години

Тиква - последно - Джим Кери или Джон Кери ?

85

Анонимен

преди 9 години

Тиква,кажи колко пожара си изгасил щото те видяхме какво представляваш с чанта.

84

Анонимен

преди 9 години

Някой запитвал ли се, защо като дойдат цецо крадецо и батко му разБойко първата им работа е да се занимават с МВР-то, защото ако МВР работи, те няма да могат да си развяват кончето, това е очевадното другари герберасти, вождът ви е един доказан престъпник с власт, който не иска да има работеща полиция.

83

Дойн

преди 9 години

Многооо си *** Саше/Бате!

82

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

Някой може ли да ми напише едно изречение на ГЛАВНАТА ТИКВА НА Републиката без грешен синтаксис./Без значение кога и на колко години е бил/Давам 2л. отлежало хисарско вино/Мерло/

81

АНОНИМНА

преди 9 години

ПРИ КОМЕНТАРИЙ, ЧЕ СЕ ПРОВЕЖДА РЕФОРМА, ЧЕ СЕ". РЕЖАТ" ПЕНСИОТЕРИ НЕ СЕ ВЗЕМАТ ЗАЕМИ ЗА ДА СЕ КУПУВАТ НОВИ КОЛИ.ПРИЛИЧА МИ НА ГАВРА С ТЕЗИ, КОИТО СА ВИ ИЗБРАЛИ.ПЛЮЕТЕ ПО ПРЕДИШНИТЕ, А ВИЕ ГИ НАДМИНАХТЕ. НАПРАВЕТЕ НЕЩО ХУБАВО ,ДАЙТЕ ЕДИН ХУБАВ ПРИМЕР ЗА ДА ВИ КАЖЕМ" БРАВО", НО ПРИ ЛИПСА НА ХЛЯБ НЕ МАГИСТРАЛИ

80

....

преди 9 години

ne komentiram

79

ФЕС

преди 9 години

Като ще го плюете, защо го избирахте пак ?!?!?!

78

R

преди 9 години

До АнонименАми помисли малко. Нали си гледал клипа с полицая , от чиито запис тръгна тая работа. Та той човек ли е според тебе. Полицай ли е. А такива са поне половината полицай. Е как една камера да не е по ценна от тия пародии на полицай.

77

се

преди 9 години

Доре бе, съкрaщaвaш персонaл,a бюджетa зa МВР по-голям?1000 нови aвтомобилa сa поръчили РБ нa Близнaшки зa МВР шефовете, товa реформa ли е?!ДГД

76

Така се...

преди 9 години

... получава, след като най-простият в тази държава е "премиер".

75

до 65

преди 9 години

... и винаги някой друг му е виновен. типично мекотело е Борисов.