13

Борисов...

преди 9 години

... забатачи икономиката с "управлението" си на неконтролируемия хаос в периода август 2009-март 2013 в трайна рецесия, продължаваща вече 5 година, която с 13главата си Ламя ще превърне в депресия.

12

Анонимен

преди 9 години

Докога тази негативна фигура на снимката ще има претенции за залъка на работниците.Този ако може да му работят за без пари , ще е най-щастлив.

11

Анонимен

преди 9 години

Вдигнете минималната заплата на 500 евро както ви каза Сидера. Която фирма на може да плаща такива заплати, по-добре да се закрие. Иначе по-добре да излезем от ЕС след като няма никаква полза от него и да влезем в Евразийския съюз. Поне ще има Южен поток и АЕЦ Белене, и ще спре емиграцията на младите българи.

10

Анонимен

преди 9 години

Защо смелчагата ББ, с претенции за спасител на нацията, не застане смело начело - без да подбутва пешки като Горанов напред - и да поведе битка за събирането на акцизите, далаверите от ДДС, митническите измами, хазарт? Тогава няма да има смисъл да рови в личните сметки на хората за да закърпва бюджета на НОИ.

9

Анонимен

преди 9 години

Този го обърках с Бат Сали!

8

RadioPrestilka

преди 9 години

Какво загуби България, от санкциите срещу Русия? galivlad.blogspot/2014/12/blog-post.html

7

lqlq

преди 9 години

Убивате ни!

6

Анонимен

преди 9 години

Протестърите, как е усещането да управлявате с КОЙ, а? Не е лошо. Симбиоза. Вие сега си викайте и пишете послания, както и ДПСто играе театро и се прави *** опозиция. Всичко е наред, управленски постове има за всички. Пък ако няма, с откраднатите пари от пенсиите ще се направят още. Вождът на умните и красивите ще има джоб пара за всеки. #Устафка! #КОИ!

5

Анонимен

преди 9 години

Нищо, бат Сайли ще ви оправи като стане премиер.

4

защо ли ?

преди 9 години

Рибата се вмирисва от главата. Държава в която цари анархията най лесно се краде.Държавата е законен рекетьор на всеки народ. Когато този рекет е балансиран и има закони, няма проблем за държавата няма проблем и за народа. когато този рекет е с анахичен характер проблемите са за народа а държавата се старае да задоволява новите си попълнения от държавници и номенклатурчици на държавни заплати.Ако имаше твърди закони бизнеса щеше да е на ред.Немогат да накарат едни да си платят данаците

3

anonimen

преди 9 години

biznes xa,xa,xa,xa,xa,xa..................................................................

2

Фен

преди 9 години

Алчността на собствениците на фирми клати бизнеса господа .Докато собствениците на фирми не си развържат джобовете за сметка на НЕНАМАЛЯВАЩАТА печалба, никога няма да се оправим.

1

Анонимен

преди 9 години

Претаках си зелето и протече.....Божидар Данев! Де спри се бе дърти ***, харчи си милионите ,които натрупа на наш гръб и си чети досието в ДС!Върви си по живо по здраво !